Kundehistorier

Bli inspirert av suksesshistoriene fra våre kunder!

Vi jobber med oppstartsbedrifter, virksomheter i privat og offentlig sektor og store globale selskaper. Fellesnevneren er hvordan vi sammen har brukt data og KI for å skape fantastiske resultater og drive innovasjon.

Den datadrevne virksomheten

Jotun

Jotun skal male fremtiden med data

En moderne dataplattform i skyen ble løsningen for å hjelpe Jotun å ta ut sitt fulle datapotensial. Bedre innsikt i forretningen, møte dagens krav til fleksibilitet og innovasjon, og raskere vei til å levere nye tjenester til markedet er noen av fortrinnene selskapet oppnår.

Jotuns Hovedkontor

Kunstig intelligens og maskinlæring

Culture Intelligence

Hjelper kundene å utvikle bedriftskulturen med kunstig intelligens

Culture Intelligence hjelper kunden å styrke organisasjonskulturen gjennom innsikt i verdier og rådgivning. Nå har den norske startupen utviklet kjerneproduktet Culture Copilot, en AI-basert assistent som gir råd til kundene 24/7.

Sammen skaper vi en bedre fremtid

Impacting the future of Green Energy

For å fremme det grønne skiftet er kompetanse og teknologi avgjørende for energibransjen. Eidsiva, Norges største regionale energi- og telekomselskap, betjener nær én million kunder på Østlandet. Selskapet kan være en pådriver for å møte klimautfordringene med økt nettverkskapasitet, ny fornybar energi og digitale løsninger. Hvordan Inmeta kan hjelpe Eidsiva og fornybare næringen med å bruke data og teknologi til å drive det grønne skiftet, var temaet for årets Hackathon.

Hans Vigstad foran Inmeta Hackathon-deltakere og jury i Nydalen

Kunstig intelligens og maskinlæring

The Joint Commission

Forbedrer sertifisering av helseforetak

Maskinlæring bidrar til mer konsekvente resultater, økt effektivitet og etterlevelse av krav i helseinspeksjoner i USA.

Kvinnelig lege og pasient ser på ipad