Bli en av oss

Inmeta består av over 300 rådgivere, teknologer, designere og utviklere som er stolte av arbeidsplassen vår og våre sterke fagmiljøer. Hos oss har du muligheten til å gå i dybden, utvikle deg og påvirke. Med en inkluderende, kunnskapsdelende og uformelle kultur løser vi utfordringer for fremtidsorienterte virksomheter.

High five

Trivsel høyt på agendaen

I Inmeta er vi opptatt av at du skal trives i arbeidshverdagen, og vi jobber aktivt med kartlegging og forbedringer. I en undersøkelse gjort av Great Place To Work 2023, svarte over 90% at medarbeidere i Inmeta behandles rettferdig uansett legning, kjønn, alder og uavhengig av kulturell eller etnisk tilhørighet. Og 92% mener at Inmeta er et flott sted å jobbe.

Great Place to Work-sertifisering 2023-2024

Great Place to Work-sertifisering 2023-2024

Innsikt, innovasjon, inspirasjon og inkludering

Vi er en digital innovasjonspartner som hjelper virksomheter i privat og offentlig sektor til å skape verdi ved å utnytte data og teknologi. Vi tror på samskaping på tvers av våre fagdisipliner og i tett dialog med kunden. Innsikt, innovasjon, inspirasjon og inkludering er nøkkelord for hvordan vi jobber.

Quote

Et sterkt kompetansemiljø, evne til å tilpasse seg markedet, og en kultur hvor kollegaer tar vare på hverandre, gjør Inmeta til et bra sted å være. Quote

David Aas Correia.

Senior konsulent

Korte beslutningsveier og kompetanseheving

Hos oss jobber seniorer og juniorer side om side, på tvers av fag og disipliner. Arbeidsplassen vår er skreddersydd for dyktige fagfolk og dem som ønsker å utvikle seg. Vi setter av tid til faglig utvikling og legger til rette for kompetansedeling internt.

Med lidenskap for kompetanseområdene våre, støtter vi våre ansatte i relevante communities og som forelesere og kursholdere i inn- og utland. Internt organiserer vi blant annet faggrupper, fagdager og arrangerer hackathons.

Energibransjen står overfor en rekke utfordringer for å drive det grønne skiftet
Hvert år samler IT-konsulenthuset Inmeta sine konsulenter til et større Hackathon for å løse komplekse problemstillinger knyttet til en bærekraftig fremtid i tett samarbeid med en av sine kunder. I 2024 var det Norges største regionale energi- og telekomselskap Eidsiva som fikk bistand fra Inmeta til å finne ut av hvordan data og teknologi kan bidra til å drive det grønne skiftet for energibransjen. Her skulle teknologer, rådgivere og designere jobbe på tvers av avdelinger og lokasjoner i grupper og sammen utforske problemstillinger og finne gode løsninger på kun 5 timer.

Hva det vil si å være konsulent i Inmeta?

Som konsulent i Inmeta vil du kunne jobbe med ulike prosjekter hos spennende kunder på tvers av bransjer. Mellom, og ved siden av prosjekter får du tid til kompetanseheving som ved å f.eks. ta sertifiseringer eller kurs til å styrke din CV slik at du holder deg attraktiv i markedet innenfor ditt område. Vi er opptatt at det skal være en god match mellom kunde, Inmeta og ansatt, og at du skal trives som konsulent ute hos kunden.

Inmeta kolleger tar kaffen ute

Se våre ledige stillinger på Linkedin

Vi ser alltid etter nye og flinke hoder. På LinkedIn kan du se stillinger vi søker etter nå eller sende oss en åpen søknad. Vårt rekrutteringsteam vil dermed ta kontakt med deg fortløpende.

Hos Inmeta Oslo-kontoret sosialt

Foto: Ricardofoto