Om oss

Inmeta er et konsulentselskap i Crayon som tilbyr vi kompetansen virksomheter trenger for å utnytte potensialet i data og teknologi.

Fra håndtering av data til utvikling av digitale tjenester og avanserte AI-løsninger, hjelper vi deg med å ruste virksomheten til å drive effektivt i fremtiden og skape nye konkurransefortrinn.

Stor gjeng med Inmeta-konsulenter på hovedkontoret i Nydalen, Oslo

Vårt kundeløfte

Navnet Inmeta er en sammensetning av ordene innovasjon og meta, som står for å skape noe nytt og tilføre verdi og dybde. Det reflekterer vår ambisjon om å bidra til nyskapende løsninger og bringe en dypere forståelse av dine behov og utfordringer.

Med vårt ekspertteam og kreative tilnærming, vil vi sammen utforske grensene for hva som er mulig og skape meningsfulle resultater som hjelper deg med å lykkes.

Vi er våre konsulenter

Våre kunder fremhever menneskene i Inmeta som hovedgrunnen til at de velger å samarbeide med oss. Vi strekker oss langt for at du skal oppleve oss som det hyggeligste konsulentselskapet å samarbeide med. Med vårt team av erfarne fageksperter, er vi dedikerte til å forstå utfordringene du står overfor, tilby den nødvendige kompetansen og jobbe aktivt for å skape verdi sammen med deg.

Ledende ekspertise innen kunstig intelligens

Vi er stolte av å hevde at vi besitter Norges ledende ekspertise innen kunstig intelligens. Dette bygger vi på våre mer enn 200 vellykkede prosjekter siden 2015, hvor vi har hjulpet bedrifter med å realisere verdien av maskinlæring og avansert analyse.

Kunstig intelligens handler om mer enn teknologi og ChatGPT; det handler om din virksomhet og hvilke problemer du ønsker å løse.

Grunnlagt i 1997

300 ansatte

En del av Crayon siden 2011

Hovedkontor i Nydalen i Oslo

Regionkontor i Bergen, Hamar, Trondheim og Stockholm

Verdier som skaper verdi

I Inmeta tror vi på samarbeid for å skape verdi sammen med våre kunder. Ved å integrere mennesker, forretningsforståelse, data og teknologi i en helhetlig tilnærming, streber vi etter å forbedre kundenes arbeidsprosesser, optimalisere kundereiser og utforske nye forretningsmuligheter.

Innsiktsfulle

Vi er talentfulle konsulenter med solid kompetanse innen data og teknologi som hjelper deg å ta bedre valg.  

Inspirerende

Vi gjør det kompliserte enkelt, tør å være lekene, deler kunnskap og tenker utenfor boksen i team. 

Inkluderende

Vi fremmer en vennlig kultur hvor vi våger å feile, heier på hverandre og sikrer mangfold. 

Innovative

Vi er nysgjerrige, kreative og våger å utfordre det etablerte for å drive endringer som setter spor. 

Vårt samfunnsansvar

Vårt engasjement for miljø, samfunn og godt styresett (ESG) handler ikke bare om å oppfylle kravene, men om å virkelig gjøre en positiv forskjell. Med mantraet «alle monner drar» ønsker vi å bidra til å gjøre verden til et bedre sted. Fra holdninger til handlinger. Fra påvirkning som individer til påvirkning som selskap og endringene vi skaper sammen med kunder.

Anerkjennelser vi er spesielt stolte av

Datainnsiktsprisen 2022 med Aker BP

Datainnsiktsprisen 2021 med Folkehelseinstituttet

Microsoft Global Partner 2019: AI AND MACHINE LEARNING

Microsoft Norge Partner 2022: AZURE DATA AND AI PARTNER

En del av Crayon familien

Crayon logo hvit

Vi er stolte av å være et konsulentselskap i Crayon, et globalt IT selskap med sterke strategiske samarbeid til ledende teknologileverandører som bistår deg med tjenester og produkter for å utvikle, optimalisere, drifte og fornye dine IT-miljøer gjennom hele livssyklusen. Crayon har hovedkontor i Oslo, med over 4000 ansatte i 46 land og hjelper deg å finne de beste løsningene for å fremtidssikre din IT-infrastruktur.