Hans Vigstad blir adm. dir. i Inmeta

Skal lede videreutviklingen av Inmeta som det fremste konsulentselskapet innen data og AI.

Publisert: 12.10.2023

Lesetid: ca 3 min

Hans Vigstad Adm. dir i Inmeta

Foto: CF Wesenberg, Kolonihaven.no

Inmeta tilbyr konsulent- og rådgivningstjenester innen digital transformasjon og innovasjon, og har med sine 300 dyktige medarbeidere solid erfaring med å hjelpe virksomheter med å gjøre data til strategisk ressurs for forretningen. Nå skal Hans Vigstad lede den videre suksessen.

Vigstad har lang erfaring fra IT-bransjen. Han kommer sist fra rollen som administrerende direktør i et investeringsselskap med fokus på bedrifter i grønn omstilling. Før dette har han hatt mange roller i flere av landets fremste IT-bedrifter. Han har blant annet vært visekonsernsjef og leder for forretningsutvikling i Visolit, bygget opp en nordisk konsulent- og tjenesteorganisasjon for Atea og teknisk direktør i Telecomputing.

Inmeta er heleid av Crayon, og konsernets nordensjef er begeistret for å få Vigstad på plass:

- Hans Vigstad er en god og erfaren leder som jeg har hatt gleden av å jobbe tett med tidligere. Han er dyktig til å inspirere og hjelpe kollegaene sine til å oppnå felles suksess sammen med kundene. Han kommer inn med et stort engasjement for menneskene rundt seg, våre kunder og utvikling av forretningen, sier Nordensjef i Crayon, Michael Jacobs.

Michael Jacobs, Executive Vice President Nordics i Crayon og Hans Vigstad, administrerende direktør i Inmeta. Foto: Henrik Varner, Crayon

Michael Jacobs, Executive Vice President Nordics i Crayon og Hans Vigstad, administrerende direktør i Inmeta. Foto: Henrik Varner, Crayon

Skal lede med hodet og hjertet

Vigstad sier at han savnet energien og den raske utviklingen i IT-bransjen, og er entusiastisk over muligheten til å få være med og utvikle den videre suksessen til Inmeta:

- Inmeta har et helt unikt fagmiljø med spisskompetansen virksomheter trenger for å kunne ta ut potensialet i sine data. Sammen med våre kunder skaper vi løsninger som fremmer betydningsfull endring, og prosjektene vi utvikler sammen med noen av landets mest innovative virksomheter imponerer meg. Vår ambisjon er å bli en betydelig aktør i det nordiske forretningslandskapet sammen med Crayon. Det er modige ambisjoner og jeg er ydmyk over å få jobbe med så mange dyktige fageksperter, der mange er best i Norge på sine områder, sier Vigstad.

Hans Vigstad med natur i bakgrunnen
Quote

- Inmeta har et helt unikt fagmiljø med spisskompetansen virksomheter trenger for å kunne ta ut potensialet i sine data. Quote

Hans Vigstad.

Administrerende direktør

Vigstad er imponert over kulturen han har møtt i Inmeta:

- Det er en sann glede å bli kjent med et selskap der internkulturen heier de ansatte frem faglig og personlig. Fundamentet er bunnsolid, og sammen skal vi forsterke den spennende reisen Inmeta er på. Ved å kombinere mennesker, teknologi og data skal vi hjelpe kundene med smarte løsninger for å ta faktabaserte valg, drive mer effektivt og skape nye inntektsstrømmer, sier Vigstad.

Oscar Thorbjørnsrud, som har ledet Inmeta det siste året, trer inn i den nyopprettede stillingen som Økonomidirektør for de norske selskapene i Crayon konsernet, herunder Inmeta, Crayon, Puzzlepart og Complit. Han har siden 2017 vært Økonomidirektør i Inmeta.

Oscar Thorbjørnsrud Økonomidirektør for de norske selskapene i Crayon konsernet.

Oscar Thorbjørnsrud, som har ledet Inmeta det siste året, blir Økonomidirektør for de norske selskapene i Crayon konsernet.

Pressemelding 12.10.23

Kontaktperson

Line Löfgreen, markedsdirektør i Inmeta
Mobil: 90 69 08 78
E-post: line.lofgreen@inmeta.no