Inmeta åpner kontor i Bergen

Med et solid fagmiljø innen datainnsikt, design og systemutvikling har Inmeta det siste året tiltrukket seg både kunder og dyktige konsulenter i Bergen regionen. Nå formaliserer vi satsingen vår på Vestlandet og åpner kontor i Bergen. Vi er stolte av å ønske Andrew Skulstad-Watson velkommen som Regionleder.

Publisert: 09.11.2022

Lesetid: ca 4 min

Andrew Skulstad-Watson, Regionsleder Inmeta Vestland

Andrew Skulstad-Watson, Regionsleder Inmeta Vestland

Tidligere i høst startet Andrew Skulstad-Watson i Inmeta som Regionleder i Bergen. Med solid kompetanse innen datainnsikt og analyse er han allerede godt i gang med satsingen med å skape det beste fagmiljøet i Bergen som skal hjelpe virksomheter å gjøre sine data til strategisk verdi for forretningen.

Ledende fagmiljø innen data og AI

- Inmeta har de siste årene utviklet seg til å bli en av Norges ledende aktører innen datainnsikt og AI. Vi har over 100 dedikerte fagspesialister som hjelper virksomheter på veien mot å bli datadrevet, fra strategiske forretningsrådgivere, løsningsarkitekter, datainnsiktskonsulenter og Data Scientists. Nærmere 10 av disse sitter allerede i Bergen, og vi er veldig glade for å ha Andrew med på laget for å samle både kunder og ansatte i vårt nye hjem i regionen. Her skal det skje mye spennende fremover, sier Oscar Thorbjørnsrud, Adm. dir. i Inmeta.

Det nye kontoret til Inmeta ligger i Inger Bang Lunds vei 10, med god plass til å vokse.

Skal doble antall ansatte

- Ambisjonen er å doble antall ansatte til 20 i løpet av 2023. Satsingen skal ikke bare inneholde teknologi, men også prosesser og folk med en riktig datakultur på veien mot å bli datadrevet, noe Andrew er sentral for å hjelpe oss å lykkes med, sier Frank Kjærvoll, leder for Datainnsikt i Inmeta, som har stått i spissen for satsingen innen dette området fra han startet i selskapet i 2019.

Andrew er utdannet innen Business Decision and Analysis fra Leeds Beckett University, og har selv jobbet som konsulent innen innsikt og analyse med fokus på Business Intelligence, datavarehus, visualiseringer og data governance. Han har solid kompetanse med å se på det store bildet i helhet, og har også jobbet som prosjektleder og teknisk arkitekt. De siste årene har fokuset vært rettet mot datastrategi, data kultur og data literacy som tar for seg et mer overordnet perspektiv:

Insight or no insight, that is the question

- Teknologien i seg selv er viktig, men å bruke den riktig kan være en utfordring. Spørsmål mange stiller seg er hvordan dataene kan brukes? Og ikke minst hvilken verdi kan det tilføre forretningen? “You can do amazing things with data driven technology, even awesome, but if the data is poor quality it will still give bad results”, sier Andrew Skulstad-Watson som er opptatt av det er mange ting å ta hensyn til for å få optimal uttelling på en data dreven reise.

Andrew er en tilhenger av fotballaget Liverpool og har ved siden av dette en forkjærlighet for teater. Han flyttet fra sitt hjemland England til Bergen sammen med sin kone som han har to barn sammen med i 2003.

Ønsker flere dyktige konsulenter med på laget

Inmeta opplever stor pågang fra virksomheter som trenger hjelp med digital og datadrevet innovasjon, og ser etter flere dyktige konsulenter:

- Vi ønsker å snakke med flere som har en lidenskap for data og analyse. Sammen skal vi bygge en kjempespennende, gøy og utfordrende arbeidsplass. Vi skal hjelpe kunder å forstå at data ikke er skremmende – data er din beste venn hvis man gjør det riktig, avslutter Andrew.