Partnere

Inmeta er teknologiuavhengig og samarbeider med et spekter av markedsledende teknologileverandører. Gjennom partnerskap og med sertifiserte konsulenter kan vi også skreddersy, tilpasse og utvikle eksisterende løsninger. Vi hjelper gjerne med å identifisere behov og navigere frem til riktig valg.

Skypartnere

Med kompetanse innenfor ulike skytjenester kan vi bistå med skymigrering og hele moderniseringsprosessen fra planlegging til verdiskapning. Vi hjelper gjerne med å finne og tilpasse riktig løsning for din virksomhet.

Datainnsikt og Business Intelligence-partnere

Med et ledende fagmiljø innenfor datainnsikt og analyse, har vi kompetanse på noen av de beste løsningene som tilrettelegger for at virksomheter kan bruke data som en strategisk ressurs.

Portaler og CMS

I Inmeta har vi et stort miljø innenfor nettside, portal og ehandel og brukeropplevelse og design som har god erfaring med å etablere og designe publiseringsløsninger i både offentlig og privat sektor. Vi har alltid menneskene i fokus og jobber for å å skape en best mulig løsning for organisasjon og målgruppe.

Våre kompetanseområder

Les mer om kompetansen vi kan tilby i Inmeta