Denodo

Denodo er et ledende selskap innen datavirtualisering og tilbyr neste generasjons data management plattform. Deres plattform kan virtualisere data på tvers av organisasjonen, enten det er skyløsninger, on-prem eller SaaS, både ustrukturerte og sanntidsdata.

Denodo logo

Denodo logo

Inmeta er Denodo Reseller Partner

Inmeta er partner med Denodo kan tilby ekspertise innenfor deres tjenester. Med et ledende fagmiljø innen datainnsikt og analyse kan vi hjelpe deg med å lykkes med Data Management og få kontroll på dine data. Vi bistår gjerne med rådgivning, implementering og optimalisering av verktøy som kan hjelpe din virksomhet med å ta bedre beslutninger. 

Hva er datavirtualisering?

Datavirtualiseringer når du henter data fra ulike kilder, for eksempel databaser, skytjenester, filsystemer og SaaS-applikasjoner, og disse blir integrert, modellert og tilgjengelig som om de var en del av en enkelt datakilde.

Neste generasjons Data Management-plattform

Denodo tilbyr neste generasjons data management ved å omfavne distribuerte data over lokale, hybrid- og multisky-miljøer og utnytter kunstig intelligens effektivt. Plattformen muliggjør logisk integrasjon, administrasjon og levering av distribuerte data.

Med plattformen kan du:

  • Integrere og abstrahere data
  • Levere data til virksomheten raskere
  • Forbedre sikkerheten ved enkel overvåking og administrasjon av datatilgang
  • Unngå flytting av data

Ofte brukes Denodo i datavarehus/dataplattform, BI-applikasjoner, analyseformål og som en del av større datamanagement-strategi i organisasjoner for å forenkle tilgangen til spredte datakilder.

Integrerer og tilgjengeliggjør data fra ulike kilder og formater

Denodo muliggjør integrering, tilgang og tilrettelegging av data fra ulike kilder og formater. Plattformen brukes til å opprette et virtuelt lag av data som tillater brukere å få tilgang til og behandle data uten å bekymre seg for hvor den fysisk opprinnelig befinner seg eller hvordan den er strukturert. Fordelene med å bruke Denodo er:

1. Datavirtualisering

Lar brukerne få tilgang til og kombinere data fra ulike kilder utenå flytte eller kopiere dataene som reduserer behovet for lagring og vedlikehold av flere kopier.

2. Sanntidsdata tilgang

Støtter sanntidsdata-integrasjon (streaming) for tilgang og analyse av data i sanntid slik at du kan ta beslutninger basert på de nyeste dataene.

3. Ett grensesnitt

Brukere kan enkelt søke, hente og behandle data fra forskjellige kilder ved å bruke et enhetlig grensesnitt, uavhengig av databasetyper eller plassering.

4. Skalerbarhet og ytelse

Kan skaleres etter behov samtidig som den opprettholder ytelse og hastighet, selv ved store datavolumer.

5. Metadata Management

Evne til å administrere og utnytte metadata for å forstå datakilder, deres relasjoner og struktur for bedre styring og analyse.

6. Kostnadseffektivitet

Ved å eliminere behovet for å duplisere og lagre store mengder data på ulike steder, bidrar Denodo til å redusere kostnader knyttet til datainfrastruktur, lagring og vedlikehold.

Snakk med vår partneransvarlig

Tom Arman Hanssen er partneransvarlig for Denodo i Inmeta. Han har vært involvert i mange større prosesser med kunder for å skape verdi av bedriftenes data og kan gi gode råd på veien til helhetlig tilnærming til data management.

Tom Arman Hanssen
Tom Hanssen

Forretningsutvikler
Datainnsikt og analyse

Kontakt oss for å vite mer om hvordan vi kan bistå deg på din datareise

Fyll ut skjemaet så tar vi kontakt med deg så snart vi kan.

For å kunne kontakte deg trenger vi å lagre og behandle dine personopplysninger. Ved å sende inn dette skjemaet aksepterer du vår privacy policy. Les mer om hvordan vi håndterer din data.

Ved å krysse av her gir du oss tillatelse til å sende deg nyhetsbrev på e-post. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på linken i bunnen av alle våre nyhetsbrev.