Alteryx

Få innsikt i din virksomhet med AI-drevet analyse-automasjon. Med Alteryx kan du samle og analysere data raskt og enkelt for å ta bedre beslutninger og gi forretningsverdi på tvers av virksomheten. Alteryx gir deg muligheten til å kunne undersøke, blande, forbedre og analysere alle dataene dine samt distribuere og dele analysen i stor skala.

Alteryx logo hvit

Alteryx logo

Inmeta er Alteryx Select Partner

Inmeta er autorisert Alteryx Select Partner og har erfaring fra å hjelpe kunder på tvers av bransjer. Vi har sertifiserte konsulenter og rådgivere som kan hjelpe deg med å bygge arbeidsflyter, dele data og raskt oppnå forretningsverdi gjennom rådgivning, lisenser og implementering.

Flere av våre kunder har brukt Alteryx som en del av sine analyseverktøy kombinert med Tableau, Snowflake og Power BI der vi har bidratt i prosessen.

Vi har hjulpet kunder innen bank, finans, forsikring, transport, offentlig sektor, varehandel, industri, telekom, startups, og utdanning både i Norge og Norden. 

Alteryx Registered Solution Provider Partner Badge

Alteryx Registered Solution Provider Partner Badge

Alteryx Designer, Server og Analytics Cloud

Alteryx lar deg hente data fra mange ulike kilder, fra flatfiler (som f.eks excel) og databaser og gir deg muligheten til å undersøke, forbedre, blande og analysere alle dataene dine ved hjelp av enkle arbeidsflyter. Deretter kan du distribuere og dele analyse i stor skala for dypere innsikt. Som partner har vi i Inmeta god oversikt de ulike løsningene Alteryx tilbyr og mulighetsrommet for avansert analyse.

Alteryx Designer

Verktøy for bearbeiding og sammenstilling av data fra flere kilder for analyse. Her kan du bygge arbeidsflyter for å automatisere og effektivisere data.

Alteryx Server

Tjeneste for å schedulere og dele arbeidsflyter på tvers av organisasjonen.

Alteryx Analytics Cloud

SaaS-løsning for ågjøre analyse med de fordeleneskyen har, og som gir ubegrenset rom forskalerbarhet. Her får du også tilgang til funksjoner for å ta i bruk maskinlæring og generativ AI.

Styrker og automatiserer avansert analyse

Alteryx legger til rette for å kunne ta raske, trygge beslutninger på tvers av bedriften og forretningsområder, uavhengig av teknisk bakgrunn. Ved hjelp av et intuitivt grensesnitt og low-code/no-code tilnærming effektiviserer Alteryx data prep og data blending, og gir deg en rask vei til forretningsverdi.

Snakk med vår Partneransvarlig for Alteryx

Simen Karlsen er partneransvarlig for Alteryx i Inmeta, og er Alteryx Partner Sales sertifisert. Han har tett dialog med Alteryx for å utvikle og levere på strategi og mål, og kan rådgi deg om hvilke tjenester og lisensmodeller som ivaretar dine behov. Ta kontakt for en prat om hvordan vi hjelper deg å få bedre oversikt over dine data.

Les om hvordan Power bruker Alteryx

Power

Alteryx booster Powers prisrobot og øker kundeopplevelsen

Alteryx effektiviserer prisoptimalisering med data i Power og frigjør tid for den nordiske elektronikkgiganten.

To mannlige kolleger i samtale Oslo-kontoret
Simen Karlsen Senior forretningsutvikler i Inmeta
Simen Karlsen

Forretningsutvikler
Datainnsikt og analyse

Kontakt oss for å vite mer om hvordan vi kan bistå deg på din datareise

Fyll ut skjemaet så tar vi kontakt med deg så snart vi kan.

For å kunne kontakte deg trenger vi å lagre og behandle dine personopplysninger. Ved å sende inn dette skjemaet aksepterer du vår privacy policy. Les mer om hvordan vi håndterer din data.

Ved å krysse av her gir du oss tillatelse til å sende deg nyhetsbrev på e-post. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på linken i bunnen av alle våre nyhetsbrev.