Kunstig intelligens

Inmeta er Norges ledende ekspertise innen kunstig intelligens. Med over 200 prosjekter siden 2015, har vi hjulpet selskaper å utnytte kraften i maskinlæring og avansert analyse. Kunstig intelligens handler om mye mer enn teknologi og store språkmodeller. Det handler om å løse reelle forretningsutfordringer.

Mann foran vegg med post-it lapper forklarer foran to andre menn

Vårt team av erfarne Data Scientister og rådgivere hjelper deg med å identifisere områdene hvor kunstig intelligens kan gi mest verdi for din virksomhet. Vi tar en helhetlig tilnærming, fra å identifisere og prioritere utfordringer, til å implementere løsninger og bygge på de beste modellene.

Vi har bred erfaring innen en rekke fagområder, inkludert tekstbehandling, bildegjenkjenning og analyse av strukturerte data. Vi er alltid på jakt etter nye læringsmuligheter og deler gjerne vår kunnskap med våre kunder gjennom opplæringsprogrammer i kunstig intelligens.

Vi har bidratt til en rekke innovative prosjekter, som intelligent overvåkning av kraner på båter, effektivisering av inspektørers arbeidsdager, visuell kvalitetskontroll av byggematerialer, optimalisering av fôrsammensetning for landbruk, forbedring av arkiveringsprosesser for offentlige virksomheter, estimering av vanninntak for kraftproduksjon, og prognose av melkeproduksjon for mer effektiv landbruksdrift.

Velg Inmeta som din partner i kunstig intelligens og maskinlæring. Vi er her for å hjelpe deg med å realisere dine mål.

Det er menneskene som utgjør forskjellen

Våre Data Scientister er dedikert til å jobbe utelukkende med anvendt kunstig intelligens, oftest i form av maskinlæring. Vi er drevet av å løse de mest utfordrende problemene og bruke de mest egnede verktøyene for å skape verdi for våre kunder.

Når du jobber med en av oss, får du tilgang til hele teamets kompetanse. Vi er også engasjert i å dele kunnskap og bygge nettverk utover vår egen organisasjon. I prosjekter tar vi på oss roller som Data Scientist, ML Engineer og Solution Architect.

Eksempler på hvordan vi skaper verdi med kunstig intelligens

Intelligent overvåkning av utstyr 

Vi utvikler systemer som overvåker og forutsier vedlikeholdsbehov eller problemer med utstyr, som kraner på båter, for å forhindre driftsstans og forbedre effektiviteten.

Automatisert overholdelse av regelverk

Vi bygger systemer som automatisk identifiserer potensielle brudd på regelverk, noe som gjør det enklere for inspektører å håndheve regler og forskrifter.

Visuell kvalitetskontroll i produksjonslinjer

Vi utvikler løsninger som automatisk oppdager kvalitetsproblemer i en produksjonslinje, for eksempel i byggematerialer, ved hjelp av kameraer og maskinlæring.

Optimalisering av ressursbruk

Vi hjelpe med å optimalisere ressursbruk, for eksempel ved å gi bedre innsikt i hvordan fôr til griser kan settes sammen på en mest mulig effektiv måte.

Forbedring av arkivering

Vi bygger løsninger som forbedrer kvaliteten på arkiveringsprosesser, for eksempel ved å foreslå relevante temaord for arkivering av offentlige dokumenter.

Estimering av ressursbehov

Vi utvikler systemer som forutsier behov for ressurser, som vann til kraftproduksjon, for å forbedre planlegging og effektivitet.

Prognose av produksjon

Vi hjelper med å forutsi produksjonsnivåer, som melkeproduksjon, for å forbedre planlegging, logistikk og levering.

Automatisert deteksjon

Vi gjør prosesser mer effektive og mindre arbeidskrevende ved å automatisk identifisere og gjenkjenne spesifikke elementer i en gitt kontekst, for eksempel i en produksjonsprosess.

Noen av våre tjenester

AI Discovery 360

Er du en av mange virksomheter som har kunstig intelligens på agendaen, men vet ikke hvor du skal starte? Med AI Discovery 360 kan vi bidra med å utforske og dokumentere potensialet for AI i din forretning.

Ved å identifisere mulighetene, kan vi lage en et ‘AI roadmap’ for veien videre med konkrete anbefalinger på linje med deres strategi. En av våre erfarne AI-rådgivere vil ta dere med på reisen gjennom Design Thinking-metoden og workshops over en eller flere måneder.

Øk kompetansen med AI-opplæring internt

Forstå mulighetsrommet for AI i din virksomhet. Vi hjelper deg med å øke kompetansen og lykkes med kunstig intelligens

Ta kontakt med oss for å vite mer

Henrik Slettene Leder for kunstig intelligens i Inmeta
Henrik Slettene

Avdelingsleder
Kunstig Intelligens

Kontakt oss for å vite mer om hvordan vi kan bistå deg på din datareise

Fyll ut skjemaet så tar vi kontakt med deg så snart vi kan.

For å kunne kontakte deg trenger vi å lagre og behandle dine personopplysninger. Ved å sende inn dette skjemaet aksepterer du vår privacy policy. Les mer om hvordan vi håndterer din data.

Ved å krysse av her gir du oss tillatelse til å sende deg nyhetsbrev på e-post. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på linken i bunnen av alle våre nyhetsbrev.