Brukeropplevelse og design

Å skape en digital tilstedeværelse som ikke bare fungerer, men også fengsler og inspirerer brukerne, krever ekspertise i design og brukeropplevelse. Hos Inmeta bringer vi denne fagekspertisen til bordet og hjelper deg fra innsikt, til idé og konseptutvikling til implementering og verdiskaping.

En gjeng Inmeta-kolleger i en kreativ workshop utendørs

Digitale opplevelser som betyr noe

Vi har et kreativt og jovialt miljø med designere og rådgivere som brenner for å skape digitale tjenester og opplevelser som engasjerer.

Vi tilbyr fagekspertise innen:
  • Strategi og forretningsdesign
  • Tjenestedesign
  • Konseptutvikling
  • Webdesign
  • Informasjonsarkitektur
  • Brukertesting

Gode tjenester kommer fra reelle behov

Meningsfylt design

Design handler om mer enn det visuelle. Vi hjelper deg å bygge intuitive grensesnitt som resonerer med behovet til brukerne og som gjør hver interaksjon meningsfull. Våre designeksperter kombinerer kreativitet med en dyp forståelse av brukerens behov for å levere løsninger som skiller seg ut i mengden.

Brukeropplevelse i fokus

Vi tar brukeropplevelse (UX) på alvor. Vi har en brukerorientert tilnærming som ivaretar lovpålagte krav til universell utforming. Med det sørger vi for at de digitale tjenestene dine blir funksjonelle og tilgjengelig for alle brukere samtidig som identiteten til merkevaren din forsterkes.

Komplekse behov i større organisasjoner

Innholdsrike løsninger og komplekse behov er noe av det vi kan best. Det kan være løsninger som karakteriseres av mangfoldige brukere, fra fageksperter til publikum, og påvirkes av faktorer som regelverk, politikk og kultur som nettsidene til Miljødirektoratet og Folkehelseinstituttet.

Fra konsept til virkelighet

Med Inmeta ved din side trenger du ikke bekymre deg for det tekniske. Vi tar hånd om alt fra behovsanalyser, konseptutvikling og design til implementering og testing. Vårt tverrfaglige team av utviklere, designere og prosjektledere sikrer at din digitale visjon blir realisert på en effektiv og skalerbar måte.

Bærekraftig innovasjonsmodell

I Inmeta tror vi på at ekte innovasjon ligger i krysningspunktet mellom ønskelighet, levedyktighet, gjennomførbarhet og bærekraft. De fire elementene gjennomsyrer alt vi gjør: sammensetning av team, metoder og hvordan vi gjennomfører prosjekter.

For at innovasjon skal skape verdi må den være bærekraftig for organisasjonen og dens omgivelser. Bærekraft handler om en god organisasjonskultur og stødige forretningsmodeller like mye som at bærekraft er klimaavtrykk.

Bærekraftig innovasjonsmodell

Bærekraftig innovasjonsmodell: kjernen av bærekraft, teknologi, mennesker, levedyktig

Stolt medlem av IAAP for universell utforming

International Association of Accessibility Professionals - Organizational Member badge

Vi er opptatt av at digitale løsninger skal være tilgjengelig for alle. Derfor er vi medlem av den internasjonale foreningen for de som jobber med tilgjengelighet. IAAP støtter fagfolk og organisasjoner med profesjonell opplæring, sertifiseringer og nettverk for å utvikle faglige ferdigheter og støtte organisasjoner som integrerer tilgjengelighet i tjenester, produkter og infrastruktur.

Les hvordan vi jobber med forretningsutvikling

Forretningsutvikling

Veien fra strategi til handling kan være krevende. Inmeta kan hjelpe til med å sette fart på prosesser for realisering, og handlingene bidrar til å nå målene fra strategien. Vi har en menneskelig tilnærming til strategi og teknologi.

Julie Lorch-Falch Chrissafopoulos, Leder for Design og Forretningsutvikling i Inmeta

Ta kontakt med oss for å vite mer

Julie Lorch-Falch Chrissafopoulos portrettbilde
Julie Lorch-Falch Chrissafopoulos

Avdelingsleder
Brukeropplevelse og Design

Kontakt oss for å vite mer om hvordan vi kan bistå deg på din datareise

Fyll ut skjemaet så tar vi kontakt med deg så snart vi kan.

For å kunne kontakte deg trenger vi å lagre og behandle dine personopplysninger. Ved å sende inn dette skjemaet aksepterer du vår privacy policy. Les mer om hvordan vi håndterer din data.

Ved å krysse av her gir du oss tillatelse til å sende deg nyhetsbrev på e-post. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på linken i bunnen av alle våre nyhetsbrev.