Forretningsutvikling

For å kunne skape verdi med data og teknologi må vi starte med behov. Det handler både om de forretningsmessige behovene til en virksomhet, men også om behovene til menneskene som faktisk skal bruke teknologien. Vår tilnærming er alltid å designe og implementere teknologi med mennesket i sentrum.

En menneskelig tilnærming til strategi og teknologi

Mange virksomheter sitter på en urealisert forretningsstrategi, og opplever at veien fra strategi til handling kan være krevende. Inmeta kan hjelpe til med å sette fart på prosesser for realisering, og sikre at det dere gjør faktisk bidrar til å nå målene fra strategien.

Våre forretningsutviklere bruker designmetodikk for å finne frem til de riktige problemene og løse dem sammen med dere. Vårt mål er alltid å gjøre kundene våre enda bedre.Sammen finner vi frem til de beste neste stegene, utfører prosessene som trengs og støtter dere i utviklingen videre.

Vi kan bistå med:

– Strategi og innsikt

– Design Thinking

– Rådgivning på teknologi

– Prosess-, endring- og prosjektledelse innenfor digitalisering

– Smidig coaching

– Forbedre arbeidsprosesser

– Kulturendring

– Kompetanseutvikling

Quote

Inmeta leder oss på riktig vei i digitaliseringen med spisskompetanse og de har et viktig fokus på kultur og organisasjon. Quote

Arnt Grøstad.

Produktansvarlig Webplattform

Vi spør “hvorfor” og tør å utfordre

Våre forretningsutviklere sier ikke hva, men spør hvorfor og hjelper kundene med å finne fram til hvordan. Med bred ekspertise jobber vi etter behov og tilpasser oss dere som kunde, også når det kommer til metoder og verktøy. Vi kan hjelpe til med å finne kjernen i komplekse problemstillinger og finne strategiske løsninger.

Med design-tankegang i bunn binder vi sammen mennesker, organisasjon, og teknologi, samtidig som vi ser det store bildet av ytre påvirkninger, bærekraft og samfunnsansvar.

Teknologi og verktøy kommer oftest sist i prosessen. Her tilpasser vi oss deres behov, med gode muligheter for å skreddersy løsninger.

Med Inmeta som transformasjonspartner

Inmeta har et stjernelag av teknologer og eksperter innenfor ulike fagfelt. Vi finner kompetansen dere trenger for å lykkes, og jobber tverrfaglig og smidig sammen med dere.

Ta kontakt for å vite mer

Julie Lorch-Falch Chrissafopoulos portrettbilde
Julie Lorch-Falch Chrissafopoulos

Leder for Forretningsutvikling
Brukeropplevelse og Design

Kontakt oss for å vite mer om hvordan vi kan bistå deg på din datareise

Fyll ut skjemaet så tar vi kontakt med deg så snart vi kan.

For å kunne kontakte deg trenger vi å lagre og behandle dine personopplysninger. Ved å sende inn dette skjemaet aksepterer du vår privacy policy. Les mer om hvordan vi håndterer din data.

Ved å krysse av her gir du oss tillatelse til å sende deg nyhetsbrev på e-post. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på linken i bunnen av alle våre nyhetsbrev.