Nettside, portal og ehandel

Om du skal ha en ny publiseringsløsning, enten det er nytt CMS, nettportal, eller ehandelsløsning, har vi i Inmeta all kompetansen du trenger. Vi har god erfaring med å etablere gode publiseringsløsninger i både offentlig og privat sektor. Med mennesker i fokus er vi opptatt av å skape en best mulig løsning for din organisasjon og målgruppe basert på innsikt og forståelse.

Strålende glad utvikler ved pulten sin på Trondheim-kontoret

Foto: Ricardofoto

Skalerbare og robuste digitale løsninger.

Vi kan bistå med:

 1. Utvikling
 2. Modernisering av eksisterende løsning
 3. Optimalisering (innsikt, analyse og AI)
 4. Integrasjoner mellom systemer
 5. Vedlikehold og forvaltning
 6. Lisenshåndtering

Alt du trenger under samme tak

Med teknisk spisskompetanse og forretningsforståelse,kan vi levere bredt etter behov. Hos oss får du tilgang til rådgivere, utviklere, designere, prosjektledere og teknologer – hva enn som trengs for å lykkes med deres løsning. Vi utfordrer dere gjerne på å ta de rette valgene.

Eksempler på roller vi tilbyr i prosjekter:

 • Forretningsutvikler
 • Tjeneste- og ux-designer
 • Front-end- og back-end utvikler
 • Løsningsarkitekt
 • Prosjektleder/smidig coach
 • Dataanalytiker

Bærekraftige løsninger for mennesker, organisasjon og samfunn

Sammen med deg som kunde jobber vi for en løsning som støtter deres strategi og mål, gjør at redaktører og publisister får et godt arbeidsverktøy, og at sluttbrukere får en god og sømløs brukerreise. Som en del av vårt samfunnsansvar prøver vi å utvikle mest mulig bærekraftige løsninger. Dette betyr at vi prøver å minimere digital forsøpling og produsere grønnere tjenester.

Komplekse og enkle publiseringsverktøy

I Inmeta har vi spesialisert oss på utvikling av nettportaler og CMS-løsninger, både internett og intranett, med et særlig fokus på Optimizely-plattformen, men også Sanity. Våre konsulenter har god erfaring med alt fra store, komplekse portalløsninger til mindre, enklere nettsteder. Løsningene vi leverer har oftest et “headless”-konsept,som gir stor fleksibilitet med hensyn til teknologivalg når vi realiserer løsningene.

Lang erfaring med Optimizely (tidligere Episerver)

Optimizely logo hvis

Med noen av de mest erfarne Optimizely-utviklerne i landet, har vi jobbet tett med det som tidligere het Episerver i over 10 år. I dag har vi ca. 20 sertifiserte konsulenter som har levert mange prosjekter basert på Optimizely CMS og Optimizely Commerce som plattformer.

Les om hvordan vi jobber med Optimizely

Smidig tilnærming

I Inmeta er vi opptatt av innsikt og bruker ulike verktøy og metoder for å forstå våre kunder og sette oss inn i deres problemstillinger. Som fleksibel samarbeidspartner tilpasser vi oss etter deres ønsker og behov. Vi setter menneskene i fokus under hele prosessen har vi en smidig/Agil tilnærming. Ofte tar vi i bruk metoder som f.eks Design Thinking og Kjernemodell

For mer informasjon, ta kontakt

Kjersti Stenbæk
Kjersti Stenbæk

Forretningsutvikler
Nettsider og portaler

Kontakt oss for å vite mer om hvordan vi kan bistå deg på din datareise

Fyll ut skjemaet så tar vi kontakt med deg så snart vi kan.

For å kunne kontakte deg trenger vi å lagre og behandle dine personopplysninger. Ved å sende inn dette skjemaet aksepterer du vår privacy policy. Les mer om hvordan vi håndterer din data.

Ved å krysse av her gir du oss tillatelse til å sende deg nyhetsbrev på e-post. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på linken i bunnen av alle våre nyhetsbrev.