Optimizely

I Inmeta har vi landets mest erfarne Optimizely-miljø. Optimizely (tidligere Episerver) er ledende innenfor digitale portaler og nettløsninger. Med deres Digital Experience Plattform (DPX) kan du administrere innhold på tvers av av digitale løsninger som Content Management (CMS).

Optimizely logo hvit

Våre utviklere bygger komplekse informasjonsportaler og B2B/B2C e-handelsløsninger, og har kompetanse i hele produktporteføljen inkludert Optimizely CMS, Optimizely Commerce og Optimizely DXP.

En DXP er en plattform som administrerer innhold på tvers av av digitale løsninger og inkluderer Content Management, e-handel, personalisering og eksperimentering.

Gullpartner og anerkjent ekspertise siden 2004

Med sertifiserte konsulenter i et bredt fagmiljø og status som gullpartner, tilbyr vi en unik kombinasjon av kompetanse og dybdekunnskap. Vårt engasjement har resultert i en rekke priser i Optimizely Awards, inkludert "Årets innovatør", "Årets bidragsyter" og "Årets champion".

Få mest mulig ut av Optimizely

Vi kan hjelpe din virksomhet med å få mest mulig ut av Optimizelys løsninger. Med fokus på brukervennlighet, ytelse og sikkerhet i alle prosjekter har vi ofte langsiktige partnerskap med våre kunder.

Ved å velge Inmeta som din partner får du tilgang til et team av erfarne og innovative utviklere som er dedikert til å levere løsninger av høy kvalitet. I vårt fagmiljø fokuserer vi på kontinuerlig læring og utvikling av kompetanse. Vi utforsker muligheter og tilpasser oss trender.

Les mer om hvordan vi jobber

Nettside, portal og ehandel

Vi utvikler brukerorienterte løsninger som forbedrer din digitale tilstedeværelse, konverterer og skaper verdi.

Strålende glad utvikler ved pulten sin på Trondheim-kontoret

Ta kontakt for å vite mer

Kjersti Stenbæk
Kjersti Stenbæk

Forretningsutvikler
Nettsider og portaler

Kontakt oss for å vite mer om hvordan vi kan bistå deg på din datareise

Fyll ut skjemaet så tar vi kontakt med deg så snart vi kan.

For å kunne kontakte deg trenger vi å lagre og behandle dine personopplysninger. Ved å sende inn dette skjemaet aksepterer du vår privacy policy. Les mer om hvordan vi håndterer din data.

Ved å krysse av her gir du oss tillatelse til å sende deg nyhetsbrev på e-post. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på linken i bunnen av alle våre nyhetsbrev.