Prosjektledelse

Med Inmeta på laget kan du være trygg på at prosjektene dine er i trygge hender som tenker fremover, handler proaktivt og leverer resultater som gjør en forskjell. Vi ønsker å heve standarden for vellykkede prosjekter.

To mannlige kolleger i samtale på Oslo-kontoret

Foto: Ricardofoto

Vi tilbyr erfarne prosjektledere som mestrer kompleksiteten i et prosjekt, og som veileder deg fra ide til fullføring. Teamet spenner over et bredt spekter av roller, fra strategiske prosjektledere, prosessledere og endringsledere til smidige coacher, produkteiere, Scrum masters og testledere.

Vi tror på en personlig tilnærming til prosjektledelse, hvor vi samarbeider tett med deg for å sikre at prosjektet ikke bare leveres på tid og innenfor budsjett, men også støtter dine strategiske mål. Vår metodikk er basert på anerkjente rammeverk som PRINCE2 og agile metodikker, som vi tilpasser for å møte dine behov og sikre den beste løsningen.

Våre tjenester inkluderer:

  • Program- og prosjektledelse
  • Smidig prosjektstyring
  • Testledelse
  • Endringsledelse
  • Opplæring og brukeradopsjon
Quote

Med solid prosjektstyring av Inmeta ble migreringsprosjektet levert på tid og kost med høy kvalitet samtidig som vi fikk gjort mer enn vi hadde planlagt. Vi gleder oss til å fortsette arbeidet med å ta ut potensialet i våre verdier sammen med Inmeta. Quote

Gro Kamfjord.

Group BI Manager

Les hvordan vi har gjennomført skymigreringsprosjekt med Jotun

Jotun

Jotun skal male fremtiden med data

En moderne dataplattform i skyen ble løsningen for å hjelpe Jotun å ta ut sitt fulle datapotensial. Bedre innsikt i forretningen, møte dagens krav til fleksibilitet og innovasjon, og raskere vei til å levere nye tjenester til markedet er noen av fortrinnene selskapet oppnår.

Jotuns Hovedkontor

Program- og prosjektledelse

Inmeta tilbyr program- og prosjektledelse som sikrer at prosjektene dine leveres på tid og budsjett, og forsterker dine forretningsstrategier og mål. Vi jobber etter anerkjente metoder som PRINCE2 og i henhold til Prosjektveiviseren, og tilpasser veien til målet for å passe best mulig til ditt prosjekt og din organisasjon.

Ved å legge stor vekt på god planlegging og åpen kommunikasjon vet du alltid hvor prosjektet ditt står. Enten det er å navigere i komplekse strategier, utføre grundige analyser og konseptutredninger eller levere klar og konkret prosjektrapportering, er vårt mål å gjøre prosjektledelse effektiv og oversiktlig for deg.

Smidig prosjektstyring

Våre smidige prosjektstyringstjenester gjør prosjektene dine responsive og tilpasningsdyktige i et raskt skiftende marked. Vi spesialiserer oss på å lede Scrum team gjennom sprinter, koordinere prioriteringer og sikre produktkvalitet, og bidrar til å fremme samarbeid og kontinuerlig forbedring. Gjennom smidig planlegging og implementering av agile prinsipper hjelper vi deg med å oppnå effektive leveranse og skape gode løsninger som resonnerer med sluttbrukernes behov.

Testledelse

Inmeta sikrer at dine digitale løsninger er grundig testet og klar for lansering, uten feil. Våre testledere utvikler teststrategier og -planer som dekker alle tekniske og funksjonelle aspekter av systemene dine. Gjennom systematisk testing identifiserer og korrigerer vi svakheter før de kan påvirke brukeropplevelsen. Vår detaljerte rapportering og dokumentasjon gir deg nødvendig innsikt for å ta informerte beslutninger om veien videre.

Endringsledelse

Forbedringer i prosesser eller innføring av nye systemer gir ikke ønsket effekt for organisasjonen før de tas i bruk og potensialet utnyttes. Endringsledelse hos Inmeta fokuserer på menneskene som berøres av endringer i din organisasjon. Vi hjelper deg å skape bevissthet og bygge støtte rundt nye prosesser eller systemer, og sørger for at endringene er forståelige og vel mottatte. Ved å bruke Prosci-metodikken, en forskningsbasert tilnærming som fokuserer på menneskene som påvirkes, etablerer vi ferdigheter og atferder som sikrer varige endringer.

Opplæring og brukeradopsjon

Ved implementering av nye systemer og prosesser, er det avgjørende at brukerne er engasjerte og velinformerte. Inmeta hjelper deg å utvikle opplæringsprogrammer og informasjonsmateriell som ikke bare øker brukerengasjement, men også sikrer en jevn og effektiv overgang. Vår tilnærming garanterer at hver bruker føler seg komfortabel og kompetent med de nye verktøyene, noe som fremmer vellykket integrasjon og optimalisering av arbeidsprosesser.

Ta kontakt for å diskutere hvordan vi kan bidra til å realisere dine prosjektmål. Med Inmeta kan du fokusere på det store bildet, mens vi tar hånd om detaljene

Ta kontakt for mer informasjon

Svein Bjørkås
Svein Bjørkås

Avdelingsleder
Prosjektledelse

Kontakt oss for å vite mer om hvordan vi kan bistå deg på din datareise

Fyll ut skjemaet så tar vi kontakt med deg så snart vi kan.

For å kunne kontakte deg trenger vi å lagre og behandle dine personopplysninger. Ved å sende inn dette skjemaet aksepterer du vår privacy policy. Les mer om hvordan vi håndterer din data.

Ved å krysse av her gir du oss tillatelse til å sende deg nyhetsbrev på e-post. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på linken i bunnen av alle våre nyhetsbrev.