Tableau

Tableau er en markedsledende plattform innen analyse og Business Intelligence. Ved å tilby kraftige verktøy muliggjør Tableau enkel tolkning av komplekse data som gjør det enkelt å se og forstå data. Dette gir bedrifter muligheten til å ta informerte beslutninger, oppdage trender og optimalisere ytelse, noe som resulterer i økt verdiskapning for kundene.

tableau logo hvit

Inmeta er Tableau Reseller og Services partner

For å utnytte det store potensialet i Tableau er god brukeradopsjon essensielt. Vi tilbyr kurs for alle nivåer og kan vi hjelpe deg med å komme raskt i gang. Enten det er enkle eller komplekse løsninger, bistår vi gjerne din virksomhet med innføring og forvaltning slik at dere høster mest mulig forretningsverdi av investeringen.

Mer tilgjengelighet, mer effektivt

Raskere innsikt i data

Visualiser dine data på minutter. Tableau er 10-100 ganger raskere enn tilsvarende løsninger.

Lav brukerterskel og no-code

Med Tableaus intuitive "drag and drop" funksjonalitet kan alle enkelt analysere data uten å programmere.

Enkel deling

Med noen få klikk kan du dele innsikt med andre, internt, på server eller via mobile enheter.

Kontroll på dine data fra dine datakilder

Fra filbaserte kilder til datavarehus til skybaserte kilder som gir deg kontroll og innsikt i dine data.

Et brukervennlig verktøy med flere tjenester

Tableau er kjent for sin brukervennlighet og raske brukeradopsjon. Plattformen gjør det enkelt å dele og visualisere oppdatert data i organisasjonen. Med enkel integrering kan den hente hvilken som helst data fra nesten ethvert system og gi handlingsbar innsikt effektivt.

Tableau tilbyr følgende tjenester:

Tableau Desktop: Ubegrenset datavisualisering

Få tilgang til, visualiser og analyser dataen din uten kode. Med en intuitiv dra-og-slipp-grensesnitt kan du avdekke skjulte innsikter og treffe smartere beslutninger raskere.

Tableau Prep: Klargjør dataen din for analyse

Ved å tilby en visuell og direkte måte å kombinere, forme og rense data på, gjør Prep det enklere for analytikere og forretningsbrukere å starte analysen raskere.

Tableau Server eller Tableau Online: Tilgjengeliggjør data

Gi brukeren friheten til å utforske data i et pålitelig miljø der data og analyser er tilgjengelig, sikre og nøyaktige.

Tableau CRM: Utnytt kraften av Salesforce + Tableau

Få handlingsrettede analyser og innebygde AI- og maskinlæringsfunksjoner. Gir brukere muligheten til å forbedre dashbordene med forutsigelser, forklaringer og forslag for å forbedre forventede resultater.

Utnytt det fulle potensialet i Tableau med kurs

I Inmeta tilbyr vi Tableau-kurs for virksomheter som ønsker å øke kompetansen internt og dermed få mer utbytte av Tableau sine løsninger. Kursene holdes av Tore Levinsen, Norges eneste Tableau Ambassadør og er for alle som jobber med Tableau Desktop, Prep Builder eller har en Explorer-lisens via nettleseren.

Ta kontakt med ‘Tableau Jedi’ Tore Levinsen

Tore Levinsen portrett
Tore Levinsen

Datainnsikt-ekspert og Tableau-Jedi
Datainnsikt og analyse

Kontakt oss for å vite mer om hvordan vi kan bistå deg på din datareise

Fyll ut skjemaet så tar vi kontakt med deg så snart vi kan.

For å kunne kontakte deg trenger vi å lagre og behandle dine personopplysninger. Ved å sende inn dette skjemaet aksepterer du vår privacy policy. Les mer om hvordan vi håndterer din data.

Ved å krysse av her gir du oss tillatelse til å sende deg nyhetsbrev på e-post. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på linken i bunnen av alle våre nyhetsbrev.