Informatica

Informatica leverer markedsledende data management plattform. Informatica Intelligent Data Management Cloud (IDMC) er den mest komplette på markedet, og gir en helhetlig og holistisk tilnærming.

Informatica logo hvit

Informatica logo hvit

Inmeta er Informatica Gold Enterprise Partner

Som Gold Enterprise Partner er vi en autorisert forhandler, foretrukket konsulentpartner, rådgiver og reseller av Informatica. Vi har god erfaring og kan bistå med rådgivning, implementering og videreutvikling av løsningene. Som partner har vi tilgang til nye kurs og sertifiseringer.

Inmeta har flere pågående prosjekter med Informatica-teknologi, både videreutvikling av eksisterende løsninger.

Informatica Gold Enterprise Partner Badge

Informatica Gold Enterprise partner badge

Alt du trenger for en helhetlig data management arkitektur

Det ultimate målet med Data Management er å møte kravene om kvalitetssikrede data og datasett for alle data-konsumenter, applikasjoner og forretningsprosesser.

I IDMC finner du funksjoner som:

  • Datakatalog
  • Data governance
  • ETL/ELT
  • Integrasjon og API management
  • Datakvalitet
  • Master data management
  • Data marketplace
  • Data access management

IDMC inkluderer også A//ML basert teknologi -Claire og Claire Copilot -som hjelper til med kontekstuell innsikt og anbefalinger. Dette gir betydelige tidsbesparelser, og hjelper til med å automatisere prosesser og repetitive arbeidsoppgaver.

God datahåndtering, skalerbarhet, effektivitet og sikkerhet

Helhetlig tilnærming til data management:

IDMC gir en helhetlig tilnærming til data management ved å tilby verktøy for datakatalogisering, integrasjon, kvalitetssikring, datakvalitet, master data, personvern og sikkerhet. Plattformen lar organisasjoner finne, forstå og sammenstille data fra ulike kilder og i forskjellige formater. Dette muliggjør en helhetlig oversikt over dataressurser, noe som er avgjørende for at bedrifter og organisasjoner kan få verdi av sine data. 

Skalerbarhet og tilpasningsdyktighet:

IDMC er skalerbar og kan tilpasses organisasjonens behov. Uavhengig av størrelse eller kompleksitet kan plattformen vokse og tilpasses for å håndtere økende datavolum, endrede behov og nye utfordringer. Dette gir organisasjoner muligheten til å tilpasse seg i et stadig skiftende forretningsmiljø.

Automatisering og effektivitet:

Automatisering er kjernen i IDMC. Plattformen tilbyr automatiserte prosesser for dataintegrasjon, kvalitetskontroll, og overholdelse av forskrifter. Ved å eliminere manuelle oppgaver frigjør IDMC tid og ressurser for organisasjonen, samtidig som den reduserer risikoen for menneskelige feil. Dette fører til økt effektivitet og nøyaktighet i datahåndteringen.

Compliance og sikkerhet:

IDMC har stort fokus på å oppfylle regulatoriske- og sikkerhetskrav for data. Plattformen tilbyr mekanismer for å sikre datakvalitet, personvern, og overholdelse av forskrifter og regulatoriske krav som GDPR. Dette gir organisasjoner trygghet og tillit til at deres datahåndtering er i samsvar med gjeldende lover og standarder.

Snakk med vår partneransvarlig og informatica-ekspert

Tom Arman Hanssen er partneransvarlig for Informatica i Inmeta. Han har jobbet tett med Informatica i mange år og vært involvert i mange større prosesser med kunder for å skape verdi av bedriftenes data. Han kan gi gode råd på veien til helhetlig tilnærming til data management.

Jotun

Jotun skal male fremtiden med data

En moderne dataplattform i skyen ble løsningen for å hjelpe Jotun å ta ut sitt fulle datapotensial. Bedre innsikt i forretningen, møte dagens krav til fleksibilitet og innovasjon, og raskere vei til å levere nye tjenester til markedet er noen av fortrinnene selskapet oppnår.

Jotuns Hovedkontor
Tom Arman Hanssen
Tom Hanssen

Forretningsutvikler
Datainnsikt og analyse

Kontakt oss for å vite mer om hvordan vi kan bistå deg på din datareise

Fyll ut skjemaet så tar vi kontakt med deg så snart vi kan.

For å kunne kontakte deg trenger vi å lagre og behandle dine personopplysninger. Ved å sende inn dette skjemaet aksepterer du vår privacy policy. Les mer om hvordan vi håndterer din data.

Ved å krysse av her gir du oss tillatelse til å sende deg nyhetsbrev på e-post. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på linken i bunnen av alle våre nyhetsbrev.