Fivetran

Fivetran har en helautomatisert tilnærming til all dataflyt. Løsningen automatiserer de mest tidkrevende aspektene i ELT-prosessen slik at dataingeniørene kan bruke tid på mer verdiskapende arbeid, samtidig som de har full trygghet i hele dataprosessen.

Fivetran er en foretrukken plattform for å schedulere, laste inn og transformere data på tvers av skybaserte dataplattformer.

Fivetran logo

Inmeta som Solution og Reseller partner

Som partner av Fivetran har vi sertifiserte konsulenter og rådgivere som kan hjelpe deg med å bygge arbeidsflyter, dele data og raskt oppnå forretningsverdi gjennom rådgivning, lisenser og implementering. 

I Inmeta har vi et solid fagmiljø med god erfaring med deres plattform som kan bistå med rådgivning, implementering og forvaltning av løsningene. Vi har erfaring med kunder innenfor bank, finans, forsikring og varehandel.

One-Stop Data Shop

Fivetran fungerer som en "one-stop data shop," og gjør at du enkelt samle inn og flytte kritiske data fra ulike kilder som for eksempel populære SaaS-applikasjoner, fra lokale og skydatabaser, datavarehus, datalagre og mer.

Ved å sentralisere data legger Fivetran til rette for avansert analyse, god innsikt og muliggjør smidig migrering til en pålitelig, rask og skybasert infrastruktur. Fivetran understøtter også demokratisering av data ved å fjerne flaskehalser uten å gå på kompromiss med overholdelsen.

Fleksibelt og sømløst

Skalerbar

Skalerbarheten gjør det mulig å styrke datavolumene og virksomheten. Den er fullt ut utvidbar og kan konfigureres for å integrere sømløst med din nåværende datastack.

Løsninger for alle

Du kan utvide plattformen for å støtte dine behov, om det er en hybrid tilnærming for kontroll over dataflyt eller selvhostet implementering for å møte strenge sikkerhetskrav. Fivetran har løsninger for alle, fra globale ingeniør- og IT-avdelinger til enkeltanalytikere.

Automatisering

Automatiseringen omfatter alt fra håndtering av skjemasvikt, normalisering, deduplisering til orkestrering og styring av datatransformasjon. Innebygde funksjoner for styring og sikkerhet legger til rette for en sømløs dataprosess uten å gå på kompromiss med kvaliteten.

Snakk med vår partneransvarlig

Simen Karlsen er partneransvarlig for Fivetran i Inmeta. Han har tett dialog med Fivetran for å utvikle og levere på strategi og mål, og kan rådgi deg om hvordan du får rask verdi ved bruk av Fivetran. Ta kontakt for en prat om hvordan vi hjelper deg å få bedre oversikt over dine data.

Simen Karlsen Senior forretningsutvikler i Inmeta
Simen Karlsen

Forretningsutvikler
Datainnsikt og analyse

Kontakt oss for å vite mer om hvordan vi kan bistå deg på din datareise

Fyll ut skjemaet så tar vi kontakt med deg så snart vi kan.

For å kunne kontakte deg trenger vi å lagre og behandle dine personopplysninger. Ved å sende inn dette skjemaet aksepterer du vår privacy policy. Les mer om hvordan vi håndterer din data.

Ved å krysse av her gir du oss tillatelse til å sende deg nyhetsbrev på e-post. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på linken i bunnen av alle våre nyhetsbrev.