Dbt

Dbt står for Data Build Tool og representerer en ny æra for data transformasjon der rask leveranse av pålitelige dataprodukter er nøkkelen. Den skybaserte plattformen styrker teamet ditt, akselererer livssyklusen for datautvikling og skaper pålitelige dataprodukter raskt.

Data build tool (dbt) logo hvit

Data build tool (dbt) logo hvit

Inmeta er Dbt Registered Partner

Inmeta er Dbt Registered Partner som betyr at vi har egne sertifiserte konsulenter og kan være din totalleverandør. Vi bistår gjerne med rådgivning, implementering og optimalisering som din trygge, lokale partner. Våre konsulenter har erfaring med å jobbe sammen med kunder som har brukt Dbt kombinert med Snowflake, Databricks og Azure.

Effektiviserer ditt data-team

DBT Cloud er et skybasert utviklingsmiljø for arbeidsflyter for datatransformasjon. DBT lar data-team transformere data i deres datalager ved hjelp av SQL. Det fokuserer på "transform"-delen av ELT (Extract, Load, Transform)-prosessen innenfor.

Frigjør tid

Ved å frigjøre dataingeniørers tid, gir Dbt muligheten for bredere deltakelse i prosessen for datautvikling. Skyplattformen gir raskere utvikling av forretningslogikk, legger til rette for gjenbruk av kode. 

Skalerbarhet

Designet for skalerbarhet vokser Dbt sin løsning med dine behov. Foren teamet og standardiser prosesser på tvers av systemer. Gi de fleksibilitet med integrasjoner og API-er fra et robust økosystem.

Bedre synlighet

Dbt opprettholder strenge standarder for styring og kontroll av analytisk kode. Du kan teste forretningslogikk for å sikre datakvalitet og løse problemer proaktivt før de påvirker virksomheten. Forbedret synlighet avdekker ineffektiv bruk av ressurser, og kodeendringer integreres sømløst og raskt.

Snakk med vår partneransvarlig

Simen Karlsen er partneransvarlig for Dbt i Inmeta og kan rådgi deg om hvordan få ut verdi effektivt samthvilke tjenester og lisensmodeller som ivaretar dine behov. Ta kontakt for en prat om hvordan vi kan bistå deg.

Simen Karlsen Senior forretningsutvikler i Inmeta
Simen Karlsen

Forretningsutvikler
Datainnsikt og analyse

TEST: Kontakt oss

kontakt oss

For å kunne kontakte deg trenger vi å lagre og behandle dine personopplysninger. Ved å sende inn dette skjemaet aksepterer du vår privacy policy. Les mer om hvordan vi håndterer dine data i vår her.

Ved å krysse av her gir du oss tillatelse til å sende deg nyhetsbrev på e-post. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på linken i bunnen av alle våre nyhetsbrev.