Snowflake

Snowflake er en dataplattform i skyen som raskt sammenstiller, integrerer, analyserer og distribuerer dine data. Plattformen lar deg utføre workloads som datavarehus, datalake, for data science- og applikasjonsutviklingsprosesser. Her kan du få verdi ut av alle typer data; strukturerte, ustrukurerte og streaming (sanntidsdata) som gir deg raskere og mer fleksibel innsikt i egen virksomhet.

Snowflake logo hvit

Inmeta er Snowflake Select Partner 

Inmeta var en av Snowflakes første partnere i Norge og vi har jobbet sammen med kunder innen bank, finans, offentlig sektor, varehandel, industri og telekom.

Som Snowflake Select Partner har vi mange sertifiserte konsulenter og et eget opplegg for kompetanseutvikling. Vi kan være din totalleverandør på Snowflake og kan bistå med rådgivning, implementering og optimalisering som din trygge, lokale partner.

Snowflake Services partner badge

Snowflake partner badge

Skyen som forenkler alle data workloads

Snowflake eliminerer data-siloer og forenkler arkitekturer slik at du kan få mer verdi ut av dine data.I deres plattform kan du ta med flere workloads, brukere og bruksområder til dataene dine og koble til det mest relevante innholdet i dataskyen. Snowflake Data Cloud kan brukes til å samarbeide med data og bygge dataapplikasjoner som gir konkurransefortrinn.

Lynrask, skalerbar og kostnadseffektiv dataplattform

Få god oversikt over data

Få rask datatilgang gjennom snowflake sin cloud-løsning. Her kan du enkelt dele og oppdage data fra hele verdikjeden.

En skalerbar løsning

Som SaaS-løsning kan Snowflake levere tilnærmet ubegrenset kapasitet og workloads. Dette gjør løsningen rask slik at du sparer tid og penger.

Enkel tilgjengeliggjøring

Få tilgang til tredjepartsdata for bedre innsikt til en lavere kostnad. Se data fra SaaS -leverandører du allerede jobber med, i din snowflake konto.

Lave kostnader

Snowflake har lav kostnad sammenlignet med tradisjonelle løsninger betaler bare for bruk av data, samt at data komprimeres.

Snowflake har omfattende muligheter for å benytte tredjepartsverktøy. Inmeta har erfaring med å jobbe sammen med kunder som har brukt Snowflake sammen med Fivetran, DbtCloud, Informatica, Alteryx, Tableau og Power BI.

Snakk med vår partneransvarlig om Snowflake

Simen Karlsen er partneransvarlig for Snowflake i Inmeta og er Snowflake Partner-sertifisert. Han har tett dialog med Snowflake for å utvikle og levere på strategi og mål, og kan rådgi deg om hvilke tjenester og lisensmodeller som ivaretar dine behov. Ta kontakt for en prat om hvordan vi hjelper deg å få bedre oversikt over dine data.

Simen Karlsen Senior forretningsutvikler i Inmeta
Simen Karlsen

Forretningsutvikler
Datainnsikt og analyse

Kontakt oss for å vite mer om hvordan vi kan bistå deg på din datareise

Fyll ut skjemaet så tar vi kontakt med deg så snart vi kan.

For å kunne kontakte deg trenger vi å lagre og behandle dine personopplysninger. Ved å sende inn dette skjemaet aksepterer du vår privacy policy. Les mer om hvordan vi håndterer din data.

Ved å krysse av her gir du oss tillatelse til å sende deg nyhetsbrev på e-post. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på linken i bunnen av alle våre nyhetsbrev.