Fremtind effektiviserer rapportering i Tableau med kurs fra Inmeta

Forsikringsselskapet Fremtind bruker Tableau som rapporteringsverktøy i hele organisasjonen. For å sikre brukeradopsjonen og kompetanse internt, får ansatte tilbud om kurs slik at de stiller sterkere i arbeidshverdagen og klarer å utnytte det fulle potensialet i løsningen.

Publisert: 13.03.2024

Lesetid: ca 3 min

Tore Levinsen holder kurs i Tableau

Tore Levinsen holder kurs i Tableau

Quote

Gjennom Inmetas Tableau-kurs har analytikerne våre blitt selvhjulpne. Det er en stor verdi som også sparer mye tid for hver avdeling og seksjon. Quote

Kjetil Rytter Myrseth .

Head of Data Framework

I Tableau samler Fremtind alle typer data til blant annet oppgjør, kunder, HR, økonomi, salg, forsikringsbestand og mer. De har i dag over 800 brukere av Tableau, et ledende verktøy på datavisualisering og analyse.

Forsikringsselskapet er opptatt av effektivitet i organisasjonen og satser på kompetanseheving internt. Siden 2017 har ansatte fått muligheten til å ta kurs i Tableau, slik at de best mulig får utnyttet potensialet i løsningen og oppnår bedre og mer effektiv rapportering. Fremtind har valgt, istedenfor egne rapportutviklere, og ha flere trente superbrukere ute i forretningen som utvikler rapportene de ønsker. Dette gjør at analytikerne selv kan lage og tilpasse de rapportene de til enhver tid trenger.

Kursene levert av Inmeta og Norges eneste Tableau-ambassadør Tore Levinsen

«Kursene til Tore har et veldig godt rykte hos oss og er svært populære. Tore viser et utrolig engasjement og forståelse for Tableau. Hans praktiske eksempler og entusiasme gjør at deltakerne liker kursene som arrangeres. Tore er veldig positiv og alltid i godt og smittende humør» sier Linda Skoglund, Fagspesialist BI i Fremtind Forsikring.

I Inmeta tilbyr vi kurs i hvordan bruke Tableau for alle typer organisasjoner, fra nybegynnere til viderekommende og avanserte. Kursene holdes av Norges eneste Tableau-ambassadør og vår datainnsikt-ekspert og Tore Levinsen. Forsikringsselskapet Fremtind har siden 2019 benyttet seg av tilbudet og økt kompetansen til mange av sine ansatte.

Hos Fremtind får nyansatte tilbud til å bli kurset, og etter hvert som de får mer erfaring i Tableau og opplever nye utfordringer med egne data, får de muligheten til å utvide kompetansen med kurs for viderekommende og avanserte brukere. Et populært kurs er ‘Visual Analytics’ der man lærer hvordan best mulig visualisere dataen og analysene, uansett nivå.

De fleste kursene er 2-dagerskurs som kan holdes in-house hos dere, virtuelt eller som en kombinasjon.

Inmeta er Tableau Reseller og Services partner

For å utnytte det store potensialet i Tableau er god brukeradopsjon essensielt. Vi tilbyr kurs for alle nivåer og kan vi hjelpe deg med å komme raskt i gang.

For mer informasjon, ta kontakt
Tore Levinsen portrett
Tore Levinsen

Datainnsikt-ekspert og Tableau-Jedi
Datainnsikt og analyse