Sanity

Sanity er kjent for effektiv innholdsstyring, god brukervennlighet, raske web-løsninger og fleksibilitet. I Inmeta kan vi hjelpe deg med å skape fleksible og effektive innholdsløsninger med Sanity CMS, enten du trenger en enkel eller kompleks og flerspråklig nettside.

Skreddersy løsninger med Sanity

I Inmeta spesialiserer vi oss på å bygge tilpassede digitale tjenester. Vi forstår at enhver virksomhet har unike behov, og vi jobber tett med deg som kunde for å utvikle en tilpasset løsning som passer. Sanitys API-drevne tilnærming gir oss muligheten til å skape fleksible og salerbare løsninger som understøtter forretningen din.

Et markedsledende “headless CMS”

Headless betyr at innholdet er adskilt fra kode og design som gir fleksibilitet og større valgfrihet til skalering og integrasjoner. Med Sanity har du full kontroll over ditt innhold som enkelt kan tilpasses og distribueres til ulike kanaler, inkludert nettsider, mobilapper, og digitale skjermer. Dette gjør Sanity til en fremtidssikker løsning som kan tilpasses nye behov og teknologier.

Rask implementering og enkel redigering

Sanity CMS er kjent for sin brukervennlighet for utviklere og redaktører og rask implementering. Det er tilrettelagt for effektiv samhandling for redaktørene med gode amarbeidsfunksjoner der flere kan jobbe samtidig. Som kanskje den mest tilpassbare innholdsplattformen tilgjengelig, har utviklere her frihet til å bygge og tilpasse CMS-grensesnitt etter behov.

Integrasjon med dine eksisterende systemer

Løsningen kan integreres sømløst med dine eksisterende systemer og verktøy. Enten du bruker en spesifikk e-handelsplattform, CRM, eller analyseverktøy, kan vi koble disse sammen med Sanity for å skape en helhetlig og effektiv digital opplevelse.

Les mer om hvordan vi jobber

Nettside, portal og ehandel

Vi utvikler brukerorienterte løsninger som forbedrer din digitale tilstedeværelse, konverterer og skaper verdi.

Strålende glad utvikler ved pulten sin på Trondheim-kontoret

Ta kontakt for å vite mer

Kjersti Stenbæk
Kjersti Stenbæk

Forretningsutvikler
Nettsider og portaler

Kontakt oss for å vite mer om hvordan vi kan bistå deg på din datareise

Fyll ut skjemaet så tar vi kontakt med deg så snart vi kan.

For å kunne kontakte deg trenger vi å lagre og behandle dine personopplysninger. Ved å sende inn dette skjemaet aksepterer du vår privacy policy. Les mer om hvordan vi håndterer din data.

Ved å krysse av her gir du oss tillatelse til å sende deg nyhetsbrev på e-post. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på linken i bunnen av alle våre nyhetsbrev.