Google Cloud

Google er mer enn bare en søkemotor. Inmeta tilbyr fagekspertise som kan hjelpe deg med å utvikle Google Cloud-miljøet ditt.

Google Cloud logo hvit

Ekspertise på skyløsninger

Vi hjelper deg med alt fra flytting av workloads til hele din digitale transformasjonsreise, inkludert AI/Machine Learning og videreutvikling av plattformen din. Våre konsulenter har ekspertise for alle skyløsninger og kan utvikle tjenester på google cloud.

Google Cloud Plattform

Google Cloud-plattformen (GCP) er en skyløsning som baserer seg på Googles kjerneinfrastruktur, dataanalyse og maskinlæring. Snart vil også plattformen styrkes med Googles nye generative AI-modell Gemini som vil effektivisere alle deres tjenester.

GCP er open-source, hybrid og multi-sky. Sikkerheten er samme som Google bruker selv og beskytter dine data og apper.I Google Cloud kan du også ta i bruk deres ledende dataplattform som inkluderer avansert maskinlæring og analyse for innsikt og gode beslutninger.

Google Workspace

Google Workspace, tidligere kjent som G-suiteer en plattform for samarbeid og produktivitet. Plattformen inkluderer verktøy som, Gmail, Calendar, Meet, Chat, Drive, Docs, Sheets, Slides, Forms, Sites og mer.

Sammen med Crayon kan Inmeta hjelpe deg med å finne den riktige Workspace-planen for din virksomhet og bistå på reisen gjennom utrulling, implementering og adopsjon. Med vår kompetanse og erfaring innenfor datamigrering og brukeropplæring kan vi veilede deg gjennom migreringsprosessen, og sikre en jevn overgang slik at du lykkes med å oppnå dine forretningsmål.

Som en del av Crayon

Vårt morselskap Crayon er Google Cloud Premier Partner og Workspace Partner. Sammen tilbyr Inmeta og Crayon tekniske eksperter kan hjelpe deg med å utvikle Google Cloud-miljøet ditt.

Med omfattende sky-ekspertise kan vi bistå din virksomhet med å optimalisere GCP-miljøet, administrere sky-kostnader effektivt og tilpasse sky-investeringene til budsjett og forretningsmål. Våre konsulenter kan veilede deg gjennom alle aspekter av din Google Cloud-reise, for å sikre suksess i skyen

AWS partner

Les om hvordan vi jobber med skyplattformen aws

La oss hjelpe deg med å utnytte fordelene i Google Cloud

Kontakt oss for å vite mer om hvordan vi kan bistå deg på din datareise

Fyll ut skjemaet så tar vi kontakt med deg så snart vi kan.

For å kunne kontakte deg trenger vi å lagre og behandle dine personopplysninger. Ved å sende inn dette skjemaet aksepterer du vår privacy policy. Les mer om hvordan vi håndterer din data.

Ved å krysse av her gir du oss tillatelse til å sende deg nyhetsbrev på e-post. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på linken i bunnen av alle våre nyhetsbrev.