AWS

Amazon Web Services (AWS) er en global skyplattform som tilbyr et bredt spekter av IT-tjenester fra sine datasentre rundt om i verden. Med sin anerkjente fleksibilitet og sikkerhet innen skybaserte tjenester, hjelper AWS virksomheter med å være mer tilpasningsdyktige og raskere utvikle og tilby nye tjenester.

Modernisering og innovasjon på AWS

Inmeta har erfaring med innovasjon innen AWS-universet, og kan skape intelligente tjenester som bruker avanserte maskinlæringsmodeller på skyplattformen. Vi har også god erfaring med å hjelpe kunder gjennom skybaserte migreringer, samt å modernisere og utvikle nye applikasjoner på AWS. Vi tilbyr dyktige konsulenter og utviklere med dokumentert ekspertise innen alle de ledende skyplattformene, og vår erfaring dekker alle stadier av moderniseringsprosessen.

Vi støtter våre kunder med utvikling, implementering og infrastruktur oppsett etter beste praksis på AWS, og sørger for en sømløs overgang til skyen.

Maskinlæring og AWS med TINE

Tine

Datadrevet innovasjon for Tine med maskinlæring

Inmeta har i samarbeid med TINE revolusjonert den norske melkeindustrien med maskinlæring og AWS.

Ku ute på grønt beite

Ende-til ende skytjenester

Som en del av Crayon familien, en global AWS partner med over 150 AWS sertifiseringer, tilbyr vi migreringstjenester gjennom hele verdikjeden. Sammen med Crayon bistår vi kunder med å evaluere infrastruktur, programvare og applikasjoner, og utarbeider en skreddersydd og kostnadseffektiv løsning for ditt AWS-miljø.

Amazon Web Services (AWS) SaaS-kompetans

I 2024 oppnådde Crayon Amazon Web Services (AWS) SaaS-kompetanse. Denne prestisjefylte betegnelsen anerkjenner Crayon som en AWS-partner med dyp erfaring i å hjelpe virksomheter med å gå fra utdaterte systemer til moderne SaaS-plattformer og optimalisere IT-infrastruktur.

Google Cloud

Les om hvordan vi jobber med skyløsningen Google Cloud Plattform

La oss hjelpe deg med å utnytte fordelene i AWS

Kontakt oss for å vite mer om hvordan vi kan bistå deg på din datareise

Fyll ut skjemaet så tar vi kontakt med deg så snart vi kan.

For å kunne kontakte deg trenger vi å lagre og behandle dine personopplysninger. Ved å sende inn dette skjemaet aksepterer du vår privacy policy. Les mer om hvordan vi håndterer din data.

Ved å krysse av her gir du oss tillatelse til å sende deg nyhetsbrev på e-post. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på linken i bunnen av alle våre nyhetsbrev.