Microsoft

Inmeta er her for å hjelpe deg med å utnytte Microsoft-teknologi på best mulig måte. Vi er stolte av vårt samarbeid med Microsoft og våre 300 dyktige konsulenter som hjelper virksomheter med å utnytte potensialet i data og teknologi. Enten det gjelder Microsoft 365, modernisering av applikasjoner i Azure, eller innovasjon med Data & AI, er vi klare til å støtte deg.

Et samarbeid med Inmeta gir deg tilgang til:

Solid kompetanse innen Data & AI

Inmeta har et ledende fagmiljø innen Data og AI. Av våre 300 konsulenter er 80 spesialisert innenfor Business Intelligence, 25 Data Scientists og vi har 20 forretningsrådgivere som kan bistå med data- og AI strategi og gjennomføringsledelse.

Vi hjelper virksomheter med hele datareisen – fra strategi til verdiskapning. Vi tilbyr også ledertrening for å utdanne ledere om mulighetene med Data & AI som vi høster gode tilbakemeldinger på.

Microsoft Fabric er mer enn Power BI

Som en Microsoft Fabric Featured partner har Inmeta solid kompetanse på å bygge dataplattform- og visualiseringsløsninger. Våre konsulenter er eksperter på å utnytte Microsoft Fabric til å skape kraftige og effektive dataløsninger som hjelper virksomheter å ta bedre beslutninger basert på innsikt.

Ekspertise innen Azure

Vi har mer enn 100 utviklere og løsningsarkitekter som har lang erfaring med å modernisere og utvikle nye applikasjoner og tjenester i Azure.

Sammen har vi etablert høy kompetanse på utvikling av Infrastructure-as-a-code og DevSecOps metodikk, og hjelper deg å utnytte alle mulighetene skyen åpner for. Vi jobber ofte med prosjekter som har tett integrasjon mot maskinlæring, utvikling av verktøykasser som effektiviserer moderniseringsprosesser, og skreddersydde løsninger som møter spesifikke behov.

Eksperter på Modern Work

Våre konsulenter og rådgivere er spesialister på å hjelpe kunder med å ta i bruk ny teknologi og lykkes med kulturendringer og innføring av nye arbeidsvaner. Vi støtter virksomheter i overgangen til en moderne arbeidsplass ved å implementere løsninger som forbedrer samarbeid og effektivitet.

Global ekspertise til din fordel

Som en del av Crayon får Inmeta tilgang til en av de mest solide fagmiljøene globalt og kan tilby våre kunder tjenester på hele skyreisen i samme hus.

Crayon er en topp 10 global Microsoft-partner med syv Microsoft Solution Partner-betegnelser. Dette gir oss tilgang til omfattende ressurser og ekspertise som kommer våre kunder til gode.

Vi er en av få partnere i verden med Azure Expert MSP-status, som bekrefter vår dype tekniske kompetanse om Azure-plattformen. Crayon hjelper kunder med å ta i bruk Microsoft-teknologi og optimalisere lisens- og skykostnader.

Preferred Partner' i Microsoft Content AI partner program

Microsoft Preferred Content AI Partner badge

Inmeta er anerkjent som Norges eneste Preferred Partner i Microsoft Content AI som betyr at vi jobber tett sammen med Microsoft for å diskutere, lære og gi tilbakemeldinger fra feltet om hvor Content AI skal i fremtiden, og hvordan det kan brukes i dag. I tillegg til tett samarbeid får vi tilgang til informasjon tidligere enn markedet og mulighet til å holde workshops og møter for våre kunder.

Les mer om hvordan vi jobber med Microsoft 365

Ta konakt for å vite mer om hvordan utnytte Microsofts løsninger

Ønsker du å lære mer om hvordan Inmeta og Crayon kan hjelpe din virksomhet med å utnytte Microsoft-teknologi? Ta kontakt med oss i dag for en prat om hvordan vi kan støtte din digitale transformasjon.

Kontakt oss for å vite mer om hvordan vi kan bistå deg på din datareise

Fyll ut skjemaet så tar vi kontakt med deg så snart vi kan.

For å kunne kontakte deg trenger vi å lagre og behandle dine personopplysninger. Ved å sende inn dette skjemaet aksepterer du vår privacy policy. Les mer om hvordan vi håndterer din data.

Ved å krysse av her gir du oss tillatelse til å sende deg nyhetsbrev på e-post. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på linken i bunnen av alle våre nyhetsbrev.