Microsoft 365

Inmeta har solid kompetanse og lang fartstid med å bistå virksomheter med å implementere Microsoft 365 og underliggende tjenester for den moderne arbeidsplassen.

Vi kan hjelpe virksomheten din å flytte sine løsninger fra on-prem til skyen, og tilbyr innføring av Microsoft 365 i form av oppsett, konfigurasjon og endringsledelse for å sikre god brukeradopsjon og best verdi av investeringen.

Vår avdeling Solutions tilbyr høyt sertifiserte konsulenter innenfor Microsoft 365 som hjelper deg å utnytte Microsoft tjenestene best mulig, og erfaring med å utvikle skreddersydde løsninger som inkorporerer forretningsprosessene dine i økosystemet til Microsoft 365.

Norges eneste 'Preferred Partner' i Microsoft Content AI partner program

Inmeta er anerkjent som Norges eneste Preferred Partner i Microsoft Content AI som betyr at vi jobber tett sammen med Microsoft for å diskutere, lære og gi tilbakemeldinger fra feltet om hvor Content AI skal i fremtiden, og hvordan det kan brukes i dag. I tillegg til tett samarbeid får vi tilgang til informasjon tidligere enn markedet og mulighet til å holde workshops og møter for våre kunder

Vi kan bistå med:

Endringsledelse og brukeradopsjon

Våre endrings- og brukeradopsjonskonsulenter kan bistå med å utarbeide opplæringsplaner og gjennomføre opplæring innen Microsoft 365 plattformen.

​Vi kan hjelpe deg med oppsett og konfigurasjon av M365 standardkomponenter.

Microsoft 365 Copilot

Få hjelp med å forstå mulighetene og komme i gang.

Microsoft Copilot demo bilde "a whole new way to work"

Microsoft Copilot

Nå er Microsoft 365 Copilot snart tilgjengelig for de fleste bedrifter og det er tid for å begynne å forberede seg om du ønsker å ta det i bruk i 2024. Vi kan bistå din virksomhet med å hente ut mest mulig verdi fra løsningen.

Vi tilbyr:
  • Presentasjon og mulighetsworkshop for å øke forståelse for mulighetene og hva dere må planlegge og forberede.
  • Opplæring av ledere, superbrukere og ansatte for å jobbe smartere med Copilot

Vi kan hjelpe dere med å definere ambisjoner og mål, kartlegge for en trygg innføring, samt opplæring av de ansatte.

Din Microsoft partner

Vi hjelper deg med å utnytte Microsoft-teknologi på best mulig måte. Enten det gjelder Microsoft 365, modernisering av applikasjoner i Azure, eller innovasjon med Data & AI, er vi klare til å støtte deg.

Kontakt oss for å vite mer om hvordan vi kan bistå deg på din datareise

Fyll ut skjemaet så tar vi kontakt med deg så snart vi kan.

For å kunne kontakte deg trenger vi å lagre og behandle dine personopplysninger. Ved å sende inn dette skjemaet aksepterer du vår privacy policy. Les mer om hvordan vi håndterer din data.

Ved å krysse av her gir du oss tillatelse til å sende deg nyhetsbrev på e-post. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på linken i bunnen av alle våre nyhetsbrev.