Hamar

Inmeta har hatt kontorer på Hamar siden 2013. I dag har vi flotte nyoppussede kontorer i sentrum i samme bygg som Statens Hus og teller over 40 konsulenter. Med kontoret som base, sitter noen av oss også på Lillehammer og rundt om i regionen.

Noen av de lokale kundene vi jobber med her er Eidsiva, Glommen Mjøsen Skog og Compend.

Adresse: Parkgata 36, 2317 Hamar

Hamar kontor kjøkken

På Hamar-kontoret har vi en kreativ og livlig gjeng som har satt sitt preg på kontorlokalet. Med jungeltapet, friske farger og kanskje Innladets fineste kontordusj gjør dette til en koselig arbeidsplass. Her har vi et designmiljø, men også spesialister innen produkt- og tjenesteutvikling, strategi- og forretningsrådgiving, datainnsikt og kunstig intelligens.

Blant kollegaene er det populært å spille foosball og Nintendo som er fast inventar. Ellers bys det på flere sesongbaserte aktiviteter for ansatte som turer, pølsemakerkurs, halloweenfeiring, uglysweather-day og sommer kick-off.

Her har vi også et engasjert Curling-lag i 1.divisjon og Inmeta Games er en turnering med ulike aktiviteter som padel, frisbeegolf, bowling med mer.Til trening har vi rabattert tilbud på Fønix treningssenter i nærheten, og kontoryoga på workshop-rommet. Lunsjen tar vi ofte i vår sosiale sone eller i felles kantine i Statens Hus, med god mat og fine priser.

Ta kontakt med Regionsleder, Fredrik

Kontakt oss for å vite mer om hvordan vi kan bistå deg på din datareise

Fyll ut skjemaet så tar vi kontakt med deg så snart vi kan.

For å kunne kontakte deg trenger vi å lagre og behandle dine personopplysninger. Ved å sende inn dette skjemaet aksepterer du vår privacy policy. Les mer om hvordan vi håndterer din data.

Ved å krysse av her gir du oss tillatelse til å sende deg nyhetsbrev på e-post. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på linken i bunnen av alle våre nyhetsbrev.