Bergen

Vi åpnet kontorer i Bergen for første gang i november 2022. Her har vi etablert oss i den nye og spennende Kronstadparken med ca. 15 ansatte, og deler lokalet sammen med våre kollegaer i Crayon (morselskapet vårt). Noen av våre lokale kunder vi jobber med i vestland-regionen er Sbanken, Fjordkraft, Elmera, Nordea og Fiskedirektoratet.

Adresse: Inger Bang Lunds vei 10, 5059 Bergen

Hos Inmeta Bergen sitter det dyktige konsulenter med kompetanse innenfor data innsikt som dataplattform, visualisering og analyse, samt systemutvikling og kunstig intelligens og maskinlæring. Vi leverer også alt Inmeta som konsulenthus kan tilby.

På Bergen-kontoret har vi et godt sosialt miljø og flere fasiliteter som sjakk, nintendo, xbox, foosball og tilgang til treningssenter. Her bys det på kake på onsdager og en god kantineordning samt energipåfyll daglig.

Der vi holder til i Kronstadparken, er et av Bergens største byutviklingsprosjekter der industriområde transformeres til en pulserende ny bydel. Her er det et mangfold av bedrifter og felles fasiliteter som en egen handlegate, treningssenter og kunstgalleri. Det arrangeres det eventer dag og kveld av og for leietakere, der man deler kunnskap og erfaring for å skape muligheter for synergier, forretningsutvikling og innovasjon.

Kontaktperson

Kontakt oss for å vite mer om hvordan vi kan bistå deg på din datareise

Fyll ut skjemaet så tar vi kontakt med deg så snart vi kan.

For å kunne kontakte deg trenger vi å lagre og behandle dine personopplysninger. Ved å sende inn dette skjemaet aksepterer du vår privacy policy. Les mer om hvordan vi håndterer din data.

Ved å krysse av her gir du oss tillatelse til å sende deg nyhetsbrev på e-post. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på linken i bunnen av alle våre nyhetsbrev.