Oslo

Vi har vårt hovedkontor i Oslo sentralt i Nydalen. I 2022 flyttet vi inn disse nybygde kontorlokalene sammen med morselskapet vårt Crayon. Her finner du oss og våre 80+ ansatte i 3. etasje.

Adresse: Gullhaug Torg 5, 0484 Oslo

Oslo kontoret til Crayon og Inmeta i Nydalen

Et sosialt og hyggelig miljø

Hos oss byr vi på shuffleboard, foosball og brettspill. Vi samles ofte til ‘Torsdag kveld i Nydalen’, brettspillkveld og man kan bli med på ulike former for trening som løping, sykling og Padel.

I tillegg til lokalbaserte sosiale initiativer, samler vi hele Inmeta på julebord, sommerfest og kick-off på nyåret (ofte i form av hackathon). Det er også mye som skjer innad i de ulike avdelingene.

I GT5 som vi kaller kontoret vårt, skryter vi ofte av vår kantine som serverer spennende og sunn matbuffet til en god pris hver dag.

Kontaktperson

Hos Inmeta Oslo-kontoret sosialt

Foto: Ricardofoto

Kontakt oss for å vite mer om hvordan vi kan bistå deg på din datareise

Fyll ut skjemaet så tar vi kontakt med deg så snart vi kan.

For å kunne kontakte deg trenger vi å lagre og behandle dine personopplysninger. Ved å sende inn dette skjemaet aksepterer du vår privacy policy. Les mer om hvordan vi håndterer din data.

Ved å krysse av her gir du oss tillatelse til å sende deg nyhetsbrev på e-post. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på linken i bunnen av alle våre nyhetsbrev.