Iver brenner for inkludering og innovasjon

Et sterkt mangfold, fokus på utvikling og påvirkning i egne arbeidsoppgaver gjør Inmeta til en unik arbeidsplass mener Iver Antoine Daljord. I Inmeta finnes det ingen boks å passe inn i, man har plass til å være seg selv, sier han.

Publisert: 20.06.2023

Lesetid: ca 4 min

Iver Antoine Daljord, senior rådgiver i innovasjon og digital transformasjon i Management Consulting

Iver Antoine Daljord, senior rådgiver i innovasjon og digital transformasjon i Management Consulting

For 16 år siden forlot Iver Frankrike for å oppnå en mastergrad i siviløkonomi på NHH. Business og teknologi er områder som Iver alltid hatt stor interesse av, men det kreative har likevel stått høyt på agendaen.  

Sammenhengen mellom teknologi og samfunn, og hvordan teknologi kan brukes til å påvirke livene våre til det bedre er noe Iver brenner for. Som senior rådgiver i innovasjon og digital transformasjon i Inmeta Management Consulting, får han rom til å bruke sine mange interesseområder for å finne løsninger som leder kunden fra mål til verdi realisering.
– Jeg ønsker å jobbe med de nyeste teknologiene, og hjelpe kunder som vil konkretisere digitale strategier. Inmeta har et godt rykte i markedet for solid kompetanse innen maskinlæring, kunstig intelligens og automatisering. Det trigget min interesse, forklarer Iver.

I Inmeta støtter Iver kunden med alt som omhandler en bedring av en kommersiell eller operasjonell funksjon gjennom digitalisering, prosessforbedring, og strategiutvikling. Han er spesialisert innen digital transformasjon og er spesielt interessert i forretningstransformasjon fra det kommersielle perspektivet. I tillegg er Iver sertifisert som programleder og prosjektleder.

Autonomi og kompetanse i fokus

Et godt fellesskap, fokus på utvikling, og påvirkning i eget arbeid var viktige drivere da Iver skulle velge arbeidsplass. Han mener at frihet til å velge oppdrag som er relevant og interessant for den enkelt konsulent er en viktig faktor for trivsel. Dette var en frihet han fant i Inmeta. I tillegg er videreutvikling av fag og kompetanse noe som står høyt på prioriteringslisten hans:

– Det er viktig for meg å kunne påvirke hva slags oppdrag jeg får, og hvilke kunder jeg føler passer meg best. I Inmeta opplever jeg at jeg får denne friheten. Lederne mine tilbyr meg oppdrag og lar meg selv vurdere om jeg anser dem som relevant.

Aksept på arbeidsplassen

Iver fant raskt følelsen av tilhørighet og aksept da han startet i Inmeta. Han mener et høyt fokus på mennesker og fellesskap i selskapet er årsaken:

– I Inmeta står mennesker i fokus. Jeg merket umiddelbart at det sosiale aspektet er høyt prioritert. Gjennom utenlandsreiser, fagsamlinger og festligheter ble jeg godt kjent med mine kollegaer. Jeg fikk umiddelbart følelsen av at Inmeta har noe unikt, sier Iver, og jeg fortsetter å oppleve Inmeta som et inkluderende miljø der jeg kan være meg selv.

Mangfold og aksept er et tema som Iver brenner for, og har fått ekstra stor plass under den overståtte pride måneden. Likevel understreker Iver at mangfold i alle sine farger og former alltid bør være et fokus, ikke bare en måned av året. Selv har han ofte kjent på følelsen av å ikke bli akseptert for å være den han er, men er glad for at det finnes et rom for å være seg selv: 

– Mangfold er en del av min natur. Jeg kommer fra en tverrkulturell bakgrunn hvor min legning, identitet, opprinnelse, og interesser gjør meg til en mann av mange sider. Det er det ikke alltid lett å få aksept for, og jeg har tidligere opplevd at folk har oppført seg annerledes mot meg på grunn av det. Det skal ikke være sånn at man ikke blir inkludert eller får snakke åpent om livet sitt hvis man ikke passer inn i en boks, mener Iver.

I Inmeta, føler Iver seg trygg for å snakke om sitt liv med sin ektemann Kim André med kolleger. Han føler at alle er åpne om det og gjerne deler tilbake, noe som skaper åpenhet og tillit på arbeidsplassen.

I april 2022, feiret vi 50 årsjubileum for avkriminalisering av homofili i Norge, men 2022 ble også året hvor vi fikk oppleve terrorhandling rettet mot det skeive miljøet. Etter det som skjedde, er det ekstra behovet for å være synlig og stolt av å være hvem du er, både på jobb og i samfunnet. Det er ekstra viktig at alle – venner, familie, kollegaer, bedrifter, ledere og politikere viser frem sin fulle støtte. Kampen for mangfold og likestilling forsetter.