Data Management

For at din virksomhet skal kunne bruke deres data effektivt til styring av daglig drift, forretningsutvikling, kunstig intelligens eller til strategisk virksomhetsstyring, må dere ha kontroll på all data fra kilde til konsument. 

Data Management, også kalt datahåndtering på norsk, refererer til innsamling, lagring, organisering og analysering av data for å sikre nøyaktighet, tilgjengelighet og sikkerhet i hele livssyklusen.

Målet med Data Management er å møte kravene om kvalitetssikrede data, datasett og dataprodukter for alle data-konsumenter, applikasjoner og forretningsprosesser. I Inmeta har vi kompetanse, erfaring og rammeverk for å kunne bistå med alt som omhandler Data Management.

Teknologi, prosesser og mennesker

For å bruke data mer strategisk enn tidligere stilles det større krav til Data Management samt til prosesser, kultur, kompetanse og organisering. Det handler om å finne den riktige balansen mellom teknologien, prosessene og menneskene.

Når det kommer til menneskene handler det ikke bare om forankring, men også om bevisstgjøring, involvering, ansvarliggjøring og kompetanse som skal danne grunnlaget for den riktige og viktige kulturen som må til for å lykkes. 

I Inmeta er vi opptatt å ta vare på alle disse komponentene innenfor Data Management for å sikre at din virksomhet håndterer deres data på best mulig måte gjennom hele organisasjonen.

Gode partnere

Vi har strategiske partnerskap med noen av de ledende teknologileverandørene i bransjen, som vi kan bruke til både leveranser og rådgivning.

Helhetlig tilnærming til Data Management

I Inmeta anbefaler vi en helhetlig tilnærming til Data Management, som vil si å samle alle disiplinene i en plattform for å gjøre håndteringen enklere og bedre for organisasjonen.

Hvorfor velge en helhetlig tilnærming til Data Management

Få full kontroll over dine data med en plattform som dekker samtlige data management-disipliner

Fire blide Inmeta kollegaer foran laptop

Ta kontakt for å vite mer om data management

Tom Arman Hanssen
Tom Hanssen

Forretningsutvikler
Datainnsikt og analyse

Kontakt oss for å vite mer om hvordan vi kan bistå deg på din datareise

Fyll ut skjemaet så tar vi kontakt med deg så snart vi kan.

For å kunne kontakte deg trenger vi å lagre og behandle dine personopplysninger. Ved å sende inn dette skjemaet aksepterer du vår privacy policy. Les mer om hvordan vi håndterer din data.

Ved å krysse av her gir du oss tillatelse til å sende deg nyhetsbrev på e-post. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på linken i bunnen av alle våre nyhetsbrev. 

Datainnsikt og analyse

Vi tilbyr fagekspertise og teknologi som sikrer innsiktsfulle beslutninger, datadrevet virksomhetsstyring og innovasjon.

Fornøyd Inmeta-konsulent foran stor PC skjerm i kontor på Nydalen med to kolleger bak seg