Inmeta inngår partneravtale med Tableau

Inmeta har inngått partneravtale med Tableau, a Salesforce company, som tilbyr en markedsledende analyseplattform.

Publisert: 11.03.2021

Lesetid: ca 2 min

Samarbeidet styrker Inmetas tjenestetilbud som ende-til-ende partner innen datadrevet innovasjon:

«Inmeta har solid erfaring med å hjelpe virksomheter med å gjøre data til strategisk verdi for forretningen. Vårt partnerskap med Tableau skal være med å bygge vår merkevare som den beste partneren innen datainnsikt og BI i Norge», sier Frank Kjærvoll, Avdelingsleder datainnsikt og BI i Inmeta.

Solid kompetansepartner

Med sertifiserte konsulenter og kursholder med solid Tableau-kompetanse kan Inmeta bistå med å implementere en datadrevet kultur og sette opp enkle løsninger for mindre kunder, og avanserte enterprise løsninger. Partnerskapet innebærer at Inmeta er Tableau Reseller Partner og Service Partner:

«Tableau i Norge vokser raskt sammen med Salesforce, og det er meget viktig for oss at vi har fått med oss Inmeta Crayon med så solid kompetanse innenfor datadrevet innovasjon i vår satsing. Dette innebærer et sterkt tilskudd for både eksisterende og nye Tableau kunder. Vi ønsker Inmeta Crayon velkommen som Tableau partner» sier Karin Sorby, RVP Norway & Denmark at Tableau, a Salesforce company.

Strategiske partnerskap

Inmeta har sterke strategiske samarbeid med ledende teknologileverandørene over hele verden, og er også partnere med blant annet Microsoft, Alteryx, Snowflake, Informatica, Denodo og AWS.

Les mer om hvordan vi jobber med Tableau