Få hjelp med datareisen

Gå fra kunnskap til handling. Vi styrker din virksomhet til å drive endring som betyr noe.

evighetssymbol datareise

Få hjelp med hele din datareise og realiser verdien i dine data

For at virksomheten skal kunne ta de riktige beslutningene må faktaene være på plass. For at faktaene skal være på plass må det ligge prosesser og infrastruktur som tilrettelegger det. I tillegg må de ansatte enkelt kunne nyttiggjøre seg av, og håndtere disse dataene. For god og effektiv struktur og organisering må en tydelig datastrategi ligge til grunn.

Når verdien blir hentet ut vil du ha en effektivisert forretning og du vil kunne skape nye inntektsstrømmer. Vi kan hjelpe deg uansett hvor du er på reisen.

fire inmeta-konsulenter på oslo-kontoret foran vegg med post-it lapper

Foto: Ricardofoto

Ta i bruk data som en strategisk ressurs

Å bli 'datadrevet' handler om å gå fra å bruke data som en støttefunksjon til en strategisk ressurs. For å kunne ta ekte faktabaserte beslutninger må hele virksomheten være involvert og jobbe strukturert med håndtering av data og informasjon. IT og forretning må samarbeide mot felles mål.

Destinasjonen skal være at strategien, menneskene, teknologien og prosessene hele tiden kan støtte opp en god dataflyt. Dermed oppnå full kontroll på dataene som fortsetter i et slags evighetshjul inn i fremtiden.

En datareise er ikke lineær. Den sirkulerer kontinuerlig mellom strategien, menneskene, prosessene og teknologien.

Strategi

En god datastrategi kobler mulighetsrommet som ligger i data mot strategiske mål i en virksomhet. Vi kan bistå til at dere oppnår de viktigste forretningsmålene ved å bruke de riktige virkemidlene.

Mennesker

For å oppnå realisering av verdi må menneskene være med og en god kultur må skapes. Vi sørger for at de er med på hele reisen og prosessene etterleves.

Prosesser

Enten det er manuelle eller automatiske prosesser må disse være optimaliserte for å gi en praktisk nytte. Gjennom innsikt og kompetanse kan vi sørge for effektivisering og forenkling av ulike proseser.

Teknologi

Valg av teknologi må gjøres basert på behov. En god infrastruktur er essensielt for en god dataflyt og kunne ta bedre beslutninger. I tillegg til mange systemutviklere har vi flere teknologipartnere og kan hjelpe med å navigere, finne og ta i bruk de riktige verktøyene.

Vi leverer fra strategi til verdi

  • Datastrategi og kultur
  • Data Governance & Management
  • Teknologi og infrastruktur
  • Samhandling og deling
  • Innsikt, analyse og forbedring
  • Automatisering
  • Innovasjon og verdirealisering

Et ledende kompetansesenter innen data og kunstig intelligens

Med over 80 fageksperter har vi et av landets ledende kompetansesenter innenfor datainnsikt der vi hjelper virksomheter med å realisere verdi, og utnytte kraften i data for å oppnå sine forretningsmål.

I tillegg til god datakompetanse har vi ledende fagekspertise innen kunstig intelligens med over 200 leverte AI-prosjekter siden 2015. Vi tilbyr også konsulent- og rådgivningstjenester innen digital transformasjon og innovasjon, og har solide fagmiljøer innen forretningsrådgivning, systemutvikling, brukeropplevelse, design og digital samhandling.

Kontakt oss for å vite mer om hvordan vi kan bistå deg på din datareise

Fyll ut skjemaet så tar vi kontakt med deg så snart vi kan.

For å kunne kontakte deg trenger vi å lagre og behandle dine personopplysninger. Ved å sende inn dette skjemaet aksepterer du vår privacy policy. Les mer om hvordan vi håndterer din data.

Ved å krysse av her gir du oss tillatelse til å sende deg nyhetsbrev på e-post. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på linken i bunnen av alle våre nyhetsbrev.