Sammen skaper vi verdi og vekst

Fjern slipset og ha det på hodet!

Hvordan har to år med sosiale begrensninger påvirket innovasjonsmuskelen vår? Med pandemien snek de myke verdiene, joggebuksene og lavterskelen seg inn i arbeidshverdagen. Tiden er her hvor arbeidsdagen skal passe oss og ikke omvendt.

Publisert: 10.11.2022

Lesetid: ca 2 min

Inmeta kolleger samarbeider i år trekke traktor

Produktiviteten økte under pandemien. I joggebuksa på hytta eller på hjemmekontoret var en mindre hektisk hverdag og mer fokus en del av forklaringen. Derfor har Inmeta satt rekreasjon høyt på agendaen for 2022 for 230 ansatte i Oslo, Hamar, Trondheim og Bergen.


Det å jobbe med innovasjon og verdiskapning handler om metodikk, prosesser, teamsammensetninger og kommunikasjon. Men først og fremst handler det om deg. Hva skal til for at du får du til å få de gode ideene?

Det mener Julie Lorch-Falch Chrissafopoulos, leder Brukeropplevelse i Inmeta. Fra Inmetas Hamarkontor skaper Julie nye ideer i godt selskap med 30 dyktige kollegaer. Hun er opptatt av hva som får den enkelte konsulent til å trives:

«Vi trenger en abeidsplass som er fleksibel, og vi trenger å ha tid til å tenke de lange tankene - du vet, de som ofte kommer rett før du skal sove eller når man går en lang tur. Det er dette som gir plass til de gode ideene.

Tidspress og back to back med Teamsmøter er ikke det som trener innovasjonsmuskelen» sier Julie.

For det å drive produkt eller tjenesteutvikling er vanskeligere enn man tror. Strategyzer kan fortelle at så mange som 7 av 10 tjenester og produkter feiler. Inmeta analyserer, kartlegger og jobber strategisk med tjenesteutvikling.

På den måten skaper vi levedyktige løsninger som imøtekommer reelle behov. Og det viktigste av alt er at vi skaper rom for de lange tankene og gode ideene, på tvers av fagområder og sammen med våre kunder.

Hos Inmeta dyrker vi trivsel og at du kan være deg selv. 2022 er året for å fjerne slipset og ha det på hodet!