Inmeta digitaliserer Innlandet

I Innlandet er Julie Lorch-Falch Chrissafopoulos og Fredrik Skarderud to av ildsjelene i vårt kontor på Hamar. Derfra hjelper nå 30 dyktige konsulenter det lokale næringslivet med å skape verdi og vekst med bærekraftige, digitale løsninger.

Publisert: 04.07.2022

Lesetid: ca 3 min

Julie Lorch-Falch Chrissafopoulos og Fredrik Skarderud med foosball-bord og kreative kaffekopper

Den digitale utviklingen er enorm. Stadig mer av hverdagen vår er avhengig av nettbaserte tjenester som vi bruker uten at vi er klar over hvor komplekst det egentlig er.

Hjelper store og små bedrifter i Innlandet

På Hamar hjelper Inmeta det lokale næringslivet med planlegging og implementering av teknologien som trengs for å kunne tilby de digitale tjenestene folket ønsker og har behov for. Vi jobber metodisk og kreativt med teknologi, og utfordrer på status quo slik at kundene får syretestet løsningene sine:

– Vi har ansatte med doktorgrad innenfor kunstig intelligens, og vi har ansatte som er rå på å analysere data, sier Julie Lorch-Falch Chrissafopoulos, Head of User Experience i Inmeta Innlandet.

Best på å ha det hyggelig på jobb

- Inmeta er avhengig av at de ansatte er innovative og har høy driv. Da må de trives og ha det gøy på jobb, sier Fredrik Skarderud, regionleder for Inmeta Innlandet.

– Ved at vi er en bedrift som er metodisk kreativ så ser vi verdien av å jobbe sammen på samme lokasjon, og ikke motsatt som er vanlig i IT-bransjen. Trivsel er viktigst for oss og vi er avhengig av at folk trives, sier Julie.

Fredrik er helt enig. Han forteller at trivsel den største bremsen mot at folk slutter.

– Vi har hatt noen som har prøvd å slutte, men de har kommet tilbake etter få måneder, sier Fredrik med et smil.

Ser etter flere dyktige konsulenter

Over 30 hyggelige medarbeidere jobber fra Hamarkontoret, og vi har fortsatt behov for flere:

– Vi opplever stor pågang etter kompetansen vår og ser etter flere ildsjeler som kan hjelpe kundene våre med å modernisere og digitalisere, sier Fredrik som lokker med at han har flere ansatte som har flyttet til Innlandet fordi de ønsker å jobbe i Inmeta. Også internt fra andre avdelinger.

– Stemningen fra Hamar-kontoret er smittsom ler Julie som et svar på hvorfor ansatte fra andre avdelinger søker seg dit. Jobber du hos Inmeta på Hamar får du det beste fra to verdener, påstår Julie.

– Du får gleden av å jobbe med en dedikert gjeng i en småby, samtidig som det er kort vei til Oslo-kontoret som vi besøker jevnlig, sier hun.

Snart flytter Inmeta Innlandet til et større lokale på Hamar hvor det blant annet er et stort innovasjonsrom hvor det kan klekkes ut enda bedre idéer, og hvor vi får plass til over 50 ansatte.

For mer informasjon, ta kontakt