TemplateHub

Opplev lettelse med malhåndtering i Office 365

Digitaliseringen overvelder brukerne

Vi lever i en digital konsumentverden, hvor vi er vant til å både produsere, sende og finne innhold med få tastetrykk. Informasjonsstrømmen kan ta pusten fra enhver, med eposter, sosiale medier, delingsplattformer og messenger services m.m. Med stadig økte krav til samhandling og produktivitet, stilles det samtidig strengere krav til mennesker, verktøy – og retningslinjer for å ta disse iBruk. Med et mylder av ulike plattformer er det allikevel lett å miste fokus på brukerne, som ofte har behov for å finne frem til helt grunnleggende informasjon på en effektiv måte.

Vi sliter med det samme som før – malhåndtering

Firmapresentasjoner, tilbudsmaler, arbeidsordre, avtaler, kontrakter og andre styrende dokumenter er intellektuelle eiendeler. De bør ligge tilgjengelig for de ansatte på ett felles sted, slik at de kan håndteres på en ryddig måte. Til tross for dette sliter vi ofte med de samme problemstillingene som før på arbeidsplassen;

“hvordan finner jeg siste versjon av firmapresentasjonen, og hvor?”
“Hva var den fantastiske ledeteksten og følgebrevet som vi benyttet i siste anbud?”

Når man så omsider finner dokumentmalen, så har kanskje noen endret rettigheter til den. En kollega har også laget en nyere versjon uten at du vet hvor den ligger. Her er det selvfølgelig snakk om kostnader i form av dobbeltarbeid og tidstyveri, som kunne vært unngått.

Opplev lettelse med malhåndtering i TemplateHub for Office 365

I Microsoft Office Store, kan du nå finne den bunnsolide Office 365-appen TemplateHub, som løser problemene vi har satt søkelys på. Appen er nettopp lansert, og utviklet av våre egne konsulenter. Vi mener det er et flott støtte-verktøy, og anbefaler det på det varmeste til alle våre Office 365-kunder.

Med TemplateHub, vil du med ett klikk ha tilgang til de nyeste versjonene, kategorisert og sikkerhetssjekket, i hvert eneste dokumentbibliotek.

Med TemplateHub kan du bl.a.:

  • Organisere malene for ditt selskap eller konsern
  • Søke etter riktig mal
  • Alltid ha siste mal tilgjengelig: Malene blir tilgjengelig i alle dokumentbibliotek i Office 365, eller SharePoint On Premise, hvis det er ønskelig
  • Organisere dine maler på ett sted for enkel håndtering
  • Ansvarliggjøre eiere av malene
  • Håndtere selskapets styrende dokumenter, og få med full revisjonshistorikk og annet gøy
  • Gjøre masse cool stuff som vi ikke har plass til her…

Du finner mer informasjon på produktsiden for TemplateHub.

Vi hjelper deg med å komme i gang!

Vi leverer produktivitet og samhandling i Office 365, Azure og SharePoint. Vil du vite mer? Ta kontakt med leder for vår Microsoft Solutions avdeling – Christian Kalvik Johansen.

Christian.Johansen@inmeta.no
99 35 64 59