Trondheim

Generer mer forretning med
AI & maskinlæring

Crayon

Inmeta

Microsoft

Velkommen til frokostseminar i Trondheim 31. mai

Maskinlæring er en gren av kunstig intelligens (AI), og har eksistert siden tidlig på 1960-tallet. I dag opplever vi økende interesse og suksess hos bedrifter, når det gjelder bruk av ulike typer maskinlæring (ML). Du vil få innsikt i hva maskinlæring er, hvordan du kan utnytte potensialet, identifisere gode scenarier, unngå fallgruver og skape forretningsverdi.

Velkommen til vårt frokostseminar på Nova Kinosenter i Trondheim. Husk å være tidlig ute med påmelding, da vi har et begrenset antall plasser. Seminaret er beregnet på alle som ønsker å vite mer om konkrete muligheter med ML.

Det er kostnadsfri deltakelse. Vi minner likevel om vår No-show fee på NOK 300,-, dersom du ikke møter opp uten å ha gitt oss beskjed senest dagen før seminaret.v/ Lars Nilsson, Leder Big Data & Advanced Analytics, Inmeta

Fra data til forretningsverdi med AI & maskinlæring

Inmeta har et av de ledende miljøene på maskinlæring (ML) i Norge. Vi viser deg hva ML er, eksempler på hvordan maskinlæring er tatt i bruk på ulike fagområder, og hvordan man kan nyttiggjøre teknologien innenfor forskjellige kundeløsninger. Bli inspirert!

v/ Robert Ekle, Seniorrådgiver, Arbeidstilsynet

Maskinlæring hos Arbeidstilsynet

Basert på maskinlæring har Arbeidstilsynet kommet frem til en risikokategorisering av alle norske virksomheter. Få med deg historien bak dette og hvordan de har begynt å bruke verktøyet i det daglige tilsynsarbeidet.


v/ Amandip Sangha, Seniorkonsulent, Inmeta

Maskinlæring hos DNV GL

Integrasjon av maskinlæring og AI i forretningsapplikasjoner og strategisk datadrevet innovasjon:

Som et ledd i DNV GL sin digitaliseringsstrategi, leverer Inmeta en rekke spennende prosjekter innen maskinlæring. I denne sesjonen får du høre om en leveranse som forbedrer teknisk kundestøtte, ved å bruke avansert maskinlæring til å utføre automatisk kategorisering og ruting av meldinger samt kundehenvendelser. I tillegg prater vi om datadrevet innovasjon og tjenestestrategi knyttet til maskinlæring.

 

AGENDA

08.30 – 09.00: Velkommen, registrering og frokost
09.00 – 09.30: Fra data til forretningsverdi med AI & maskinlæring
09.30 – 10.00: Maskinlæring hos Arbeidstilsynet
10.00 – 10.15: Pause og mingling
10.15 – 10.45: Maskinlæring hos DNV GL
10.45 – 11.00: Avslutning

TID & STED

Onsdag 31. mai, kl. 08.30 – 11.00
Nova Kinosenter
Olav Tryggvasons gate 5, 7011 Trondheim
Meld deg på her!
Vel møtt til en spennende morgen!

Kontakt oss

Vil du vite mer om hvordan din virksomhet kan skape verdi med Machine Learning og kunstig intelligens?

Kontakt: Pål Børseth-Hansen, Forretningsutvikler, Inmeta

pbh@inmeta.no
92 84 65 83