En av Norges ledende på
Machine Learning

I forkant på ny teknologi – Machine Learning

Machine Learning (ML) er et tverrfaglig vitenskapelig område, som tar i bruk teknikker fra felt som informatikk, matematikk, statistikk og kunstig intelligens. I hovedsak dreier det seg om å designe og utvikle algoritmer som er i stand til å lære av det de har gjort før. Basert på data, kan vi trene opp ML-algoritmer til å gjenkjenne komplekse mønstre og ta intelligente beslutninger. Mulighetsrommet er stort, og vi ser at bruk av ML kan bidra til både automatisering og effektivisering av manuelle prosesser. Virksomheter som tar dette i bruk kan dermed oppnå store gevinster, ved å spare tid og kostnader.

Inmeta har vært tidlig ute med å ta i bruk Machine Learning som eget fagmiljø og konsulenttjeneste. I tillegg til å hjelpe våre kunder med smarte ML- algoritmer, deltar vi aktivt i fagmiljøet som primus motor for Oslo Maskinlæring Meetup, og som sterk leveransepartner innen ML Analytics med Microsoft og andre leverandører. I dag jobber vi med en rekke spennende prosjekter for våre kunder, og kan med stolthet si at vi har et av Norges ledende miljøer innenfor Machine Learning.

Vi jobber med en rekke <<early movers>> innenfor ML, som ønsker å ta dette i bruk i sin bransje før konkurrentene gjør det.

Pål Børseth-Hansen - Forretningsutvikler - Inmeta

Vi har kun sett starten på hva ML kan brukes til, og vi ser frem mot en spennende utvikling. I tillegg til ulike konferanser, både i Norge og utlandet, kan du møte oss her:

Du kan gjerne også bli medlem av Machine Learning Norway på Linkedin, hvor vi legger opp til diskusjon, job posts, deling av spennende artikler m.m. Gruppen er kun tilgjengelig for interesserte som holder til i Norge.

Kontakt oss

Vil du vite mer om hvordan din virksomhet kan skape verdi med Machine Learning og kunstig intelligens?

Kontakt: Pål Børseth-Hansen, Forretningsutvikler, Inmeta

pbh@inmeta.no
92 84 65 83