Kunstig intelligens i praksis

Møt oss på Grand Hotel 14. februar

Kunstig intelligens vil ta av de neste årene

Alle snakker om digitalisering, men hva skjer egentlig hos de virksomhetene som allerede har tatt grep? I samarbeid med Hegnar Media inviterer vi til konferanse på Grand Hotel i Oslo. Her vil du bl.a. få innblikk i hvordan norsk næringsliv bruker kunstig intelligens (AI) for å effektivisere, få ny informasjon om kundeadferd og gi bedre kundeopplevelser.

I følge Gartner vil 30% av alle nyinvesteringer ha AI-elementer i seg, og være det dominerende investeringsområdet i 2018.

Inmeta har Norges ledende konsulentmiljø innen AI & maskinlæring, og vi har kjørt over 25 kommersielle prosjekter med norske kunder. Få med deg vår presentasjon, hvor vi deler konkrete erfaringer og viser hvordan virksomheter kan utnytte potensialet med maskinlæring og kunstig intelligens. Du kan også besøke oss på stand, hvor vi gir deg gode råd og tips til hvordan du kommer i gang. Vel møtt!

Mer info og påmelding

 

 

 

TID & STED

Kl. 08.30 – 12.15, 14. februar, 2018
Grand Hotel
Karl Johans gate 31, 0159 Sentrum

Kontakt oss

Har du ikke anledning til å delta, men vil vite mer om hvordan din virksomhet kan skape verdi med Machine Learning og kunstig intelligens?

Kontakt: Pål Børseth-Hansen, Forretningsutvikler, Inmeta

pbh@inmeta.no
92 84 65 83