Trondheim

Ved Piren på Piersenteret i Trondheim har vi vårt nordligste kontor med flott sjøutsikt og i overkant av 30 ansatte. Inmeta har hatt kontorer her siden vår begynnelse i 1997 og har et veletablert miljø.

Adresse: Havnegata 7, 7010 Trondheim

Inmeta kolleger tar kaffen ute

I dette miljøet har vi konsulenter med kompetanse innenfor data innsikt, ML-/AI-løsninger, systemutvikling og skymigrering- og utvikling. I tillegg tilbyr vi alt Inmeta leverer på som helhet. Noen av de lokale kundene vi samarbeider med er blant annet Tensio, Sintef, Norsk Helsenett, Altera, Aneo, Overhalla Betongbygg, og AquaGen.

Et uformelt arbeidsmiljø

I likhet med andre Inmeta-kontorer har vi også her fokus på et godt sosialt miljø. Trondheims-gjengen har tradisjoner som lønningspils og InmetaGames med interne konkurranser (Gokart, minigolf, squash, padel, tur, cageball, curling +) jevnlig gjennom året. Det også muligheter for trening som Padel en gang i uken og treningstilbud som medlem av Piren med treningsrom i nabobygget.

På kontoret er det Playstation og én uke i året settes det opp full rigg til bil-spill og vi konkurrerer om beste banetid på ulike Formel1-baner.

Kontaktperson

Maria Sæther regionleder Inmeta Trondheim
Maria Sæther

Regionleder
Trondheim

Kolleger samlet til lunsj hos Inmeta Trondheim

Foto: Ricardofoto

TEST: Kontakt oss

kontakt oss

For å kunne kontakte deg trenger vi å lagre og behandle dine personopplysninger. Ved å sende inn dette skjemaet aksepterer du vår privacy policy. Les mer om hvordan vi håndterer dine data i vår her.

Ved å krysse av her gir du oss tillatelse til å sende deg nyhetsbrev på e-post. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på linken i bunnen av alle våre nyhetsbrev.