Premium Support fra Inmeta Services

Med Inmeta Services som din partner, kan du være trygg på at du alltid har den støtten du trenger, når du trenger den. Vår premium support er dedikert til å sikre at dine digitale løsninger fungerer optimalt når du har behov for fagekspertise.

Ekspertise når du trenger det

Vår 2. linje ServiceDesk gir deg direkte tilgang til fageksperter som kjenner dine systemer, slik at du får rask og effektiv hjelp.

Skreddersydd support

Vi forstår at behovene til produkteiere og IT-avdelinger er unike. Vår support er derfor ikke en generisk tjeneste, men er tilpasset dine spesifikke løsninger og arbeidsflyter, innenfor ITIL rammeverk.

Kontinuerlig forbedring og optimalisering

Med Inmeta som din supportpartner får du ikke bare feilretting, men også mulighet for proaktiv rådgivning for videreutvikling og optimalisering av dine løsninger.

Dette sikrer at du får maksimalt utbytte av dine investeringer, og at dine systemer alltid er i tråd med de nyeste teknologiske trendene og beste praksiser.

Kostnadseffektivitet

Vår premium support gir deg fleksibel tilgang til spesialistkompetanse uten behov for å ansette flere interne ressurser. Dette gir deg kostnadseffektiv support samtidig som du opprettholder høy kvalitet og tilgjengelighet.

Tjenester vi tilbyr:

  • Inmeta Support: Direkte 2. linje support
  • Inmeta Monitoring: Proaktiv overvåkning for dine forretningskritiske systemer
  • Inmeta Health Check: Optimalisering og rådgivning på fast frekvens
  • Inmeta Engineering Support: Tilgang til dedikerte utviklingsressurser
    for ad-hoc bistand.

Ta kontakt med oss for å lære mer om hvordan Inmeta Services kan hjelpe deg med å opprettholde og forbedre dine skreddersydde løsninger.

Finn Sæthre Nordling
Finn Sæthre Nordling

Avdelingsleder
Andrelinje support

Kontakt oss for å vite mer om hvordan vi kan bistå deg på din datareise

Fyll ut skjemaet så tar vi kontakt med deg så snart vi kan.

For å kunne kontakte deg trenger vi å lagre og behandle dine personopplysninger. Ved å sende inn dette skjemaet aksepterer du vår privacy policy. Les mer om hvordan vi håndterer din data.

Ved å krysse av her gir du oss tillatelse til å sende deg nyhetsbrev på e-post. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på linken i bunnen av alle våre nyhetsbrev.