Digital samhandling

Vi effektiviserer, forbedrer og forenkler arbeidshverdagen sammen med våre kunder. Med bruk av moderne verktøy som Microsoft 365, automasjon og digitale assistenter kan verdifull tid og ressurser frigjøres.

Med oss som partner sørger vi for at du får mest mulig utbytte av løsningene og lykkes med produktiv samhandling, saksbehandling og intern kommunikasjon.

To mannlige Inmeta Kolleger foran en laptop på Oslo-kontoret

Utnytt mulighetene med automasjon, AI og Microsoft

Få verdi ut av informasjon og data i virksomheten ved bruk av M365, Copilot, Azure AI og Generativ AI til å automatisere oppgaver og prosesser. Vi kan hjelpe deg med å komme i gang, få kontroll på dataene og samtidig ivareta sikkerheten. 

Vi hjelper kundene våre med:

  • Informasjon og data
  • Automasjon av oppgaver og prosesser
  • Saksbehandling
  • Digital samhandling
  • Dokumentbehandling og -styring
  • Informasjonssikkerhet og forvaltning
  • Forvaltning av informasjon og data
  • Intern kommunikasjon

Din partner for Microsoft-teknologi

Med solid erfaring, lang fartstid og tett samarbeid med Microsoft har vi 80 eksperter innenfor området som kan bistå din virksomhet med alt innenfor M365 og mer.

Norges eneste foretrukken partner i Microsoft Content AI partner program

Microsoft Preferred Content AI partner

Inmeta er anerkjent som Preferred Partner i Microsoft Content AI som betyr at vi jobber tett sammen med AI forumet for å diskutere, lære og gi tilbakemeldinger fra feltet om hvor Content AI skal i fremtiden, og hvordan det kan brukes i dag. Som kunde av oss får du tilgang til de nyeste oppdateringene i Microsoft.

Endringsledelse og brukeradopsjon

Ved implementering av nye verktøy som endrer arbeidshverdagen og adferdentil de ansatte, bør du ha endringsledelse og brukeradopsjon på agendaen. For å lykkes med prosjektet og innføringenmå aktivitetene som trengs identifiseres, planlegges og utføres.

Vi hjelper ledere med å sette mål for initiativet, lede endringen, og realisere målene som er satt. Med kompetanse og erfaring kan visikre at de ansatte tar i bruk verktøyene på en god måte. For nye digitale- og AI-tjenester kan vi bidra med støtte og veiledning, kommunikasjon, trening og opplæring.

Ta kontakt med oss for å vite mer om du skal flytte fra on-prem til sky, trenger hjelp med oppsett, konfigurasjon, endringsledelse eller brukeradposjon. Våre sertifiserte konsulenter hjelper deg å maksimere potensialet i Microsoft porteføljen og generativ AI og kan skreddersy løsninger tilpasset deres organisasjon.

For mer informasjon, ta kontakt med oss

Olav Eidem
Olav Eidem

Forretningsutvikler
Digital arbeidsplass

Kontakt oss for å vite mer om hvordan vi kan bistå deg på din datareise

Fyll ut skjemaet så tar vi kontakt med deg så snart vi kan.

For å kunne kontakte deg trenger vi å lagre og behandle dine personopplysninger. Ved å sende inn dette skjemaet aksepterer du vår privacy policy. Les mer om hvordan vi håndterer din data.

Ved å krysse av her gir du oss tillatelse til å sende deg nyhetsbrev på e-post. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på linken i bunnen av alle våre nyhetsbrev.