Management Consulting

I Management Consulting støtter vi virksomheter med datadrevet innovasjon, utvikling og effektivisering. Vi har spisskompetanse innenfor kunstig intelligens og kan drive prosesser hele veien fra strategi til verdi. Våre forretningsutviklere representerer hele Inmeta og kan bidra med å finne riktig tjeneste og kompetanse for deres behov og mål.

ansatte i Inmeta foran gjennomsiktig med vegg med post-its lapper

Foto: Ricardofoto

Data, kunstig intelligens og digital infrastruktur

Med en helhetlig tilnærming kan vi analysere mulighetsrom, ta retningsvalg og definere strategier, samt planlegging og gjennomføring av både tekniske og organisatoriske endringsprosjekter. Som en brobygger mellom forretning og teknologi hjelper vi kunder med å utnytte potensialet i data, ta i bruk kunstig intelligens (AI) og optimalisere digital infrastruktur.

Vi kan bistå med:

Data

Identifisere, utvikle og realisere konkurransefortrinn og synergier knyttet til data. Dette omfatter også diskusjoner av hvordan data utfordrer bedriftens strategiske posisjon.

Kunstig intelligens

Undersøke mulighetsrom for AI, bistå i strategiarbeid, støtte validering, prioritering og leveranse av AI/ML-løsninger, samt ved design og implementering av driftsmodeller for å sikre at kunder og samarbeidspartnere blir selvgående på AI-området.

Digital infrastruktur

Hjelpe med å utvikle nye digitale ferdigheter gjennom tett samarbeid med globale teknologi- og skyleverandører.

Gjennomføringsledelse

Omsette strategier til realiserbare handlingsplaner, strukturere leveranser og ledeomstillinger som realiserer gevinster og skaper varige verdier.

Teknisk leveranse

Sikre tekniske leveranser med fagmiljøer innenfor disipliner som data science, data, UX, systemutvikling og virksomhets- og løsningsarkitektur.

Din partner for forretningsutvikling

Vi kombinerer bransjeinnsikt, forretningsforståelse, organisasjonserfaring og teknologikunnskap til å bistå virksomheter å utvikle forretningen, ofte med fokus på innovasjon.

  • Data- og AI-strategi
  • Forretnings- og organisasjonsutvikling innen data og AI
  • Identifisere, planlegge og gjennomføre løsninger innen data og AI
  • Digitale strategier og gjennomføringsplanlegging og -støtte
  • Generell prosjekt-, program- og gjennomføringsledelse 

Gjennomføringsledelse

Innen gjennomføringsledelse har vi erfaringen og kompetansen til å støtte din virksomhet gjennom hele prosessen fra strategiutvikling til verdiskaping, gjennom operasjonalisering av strategiene. Sammen sikrer vi at din virksomhet omsetter den forventede verdien gjennom en strukturert og profesjonell tilnærming.

To mannlige kolleger i samtale Oslo-kontoret

Ta kontakt

Geir Andreassen
Geir Andreassen

Avdelingsleder
Management Consulting

Kontakt oss for å vite mer om hvordan vi kan bistå deg på din datareise

Fyll ut skjemaet så tar vi kontakt med deg så snart vi kan.

For å kunne kontakte deg trenger vi å lagre og behandle dine personopplysninger. Ved å sende inn dette skjemaet aksepterer du vår privacy policy. Les mer om hvordan vi håndterer din data.

Ved å krysse av her gir du oss tillatelse til å sende deg nyhetsbrev på e-post. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på linken i bunnen av alle våre nyhetsbrev.