Kunnskapstjenester med Microsoft Viva Topics

Bruk Viva Topics for å organisere innholdet og kunnskapen i din bedrift.

Bruker du mye tid på å lete etter viktig informasjon, filer, kontakter i fagportaler, store digitale arkiver og samhandlingsplattformer? Hender det at du lager dokumenter på nytt fordi du ikke fant det du lette etter? Dette resulterer i dobbeltarbeid som både er kostbart og unødvendig bruk av tid.

Microsoft Viva Topics er bedriftens interne Wikipedia, som hjelper dere med å organisere innholdet og kunnskapen i din bedrift.

Våre produkt eksperter, løsnings arkitekter og endringsledere er spesialister og godkjent innen Microsoft Content AI Partner Program for både Viva Topics og andre produkter i familien som for eksempel Microsoft 365 Copilot og Microsoft Syntex. Vi hjelper dere med å identifisere målene med bruke Viva Topics, implementere og lære opp de ansatte i hvordan bruke Viva Topics. 

Les om hvordan bruke kunstig Intelligens for å rydde og sortere dokumenter.

Din partner på Microsoft-teknologi

Inmeta kan hjelpe deg med å utnytte Microsoft-teknologi på best mulig måte. Med tett samarbeid med Microsoft og spesialiserte konsulenter kan vi bistå enten det gjelder Microsoft 365, modernisering av applikasjoner i Azure, eller innovasjon med Data & AI.

Utnytt mulighetene med automasjon, AI og Microsoft

Digital samhandling

Vi er spesialister på Microsoft 365. Vi hjelper deg å skape moderne arbeidsflater som fremmer samarbeid og effektivitet.

To mannlige Inmeta Kolleger foran en laptop på Oslo-kontoret

Ta kontakt for å vite mer

Olav Eidem
Olav Eidem

Forretningsutvikler
Digital arbeidsplass

Kontakt oss for å vite mer om hvordan vi kan bistå deg på din datareise

Fyll ut skjemaet så tar vi kontakt med deg så snart vi kan.

For å kunne kontakte deg trenger vi å lagre og behandle dine personopplysninger. Ved å sende inn dette skjemaet aksepterer du vår privacy policy. Les mer om hvordan vi håndterer din data.

Ved å krysse av her gir du oss tillatelse til å sende deg nyhetsbrev på e-post. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på linken i bunnen av alle våre nyhetsbrev.