Innholdsforståelse, Content AI og Microsoft Syntex

Kunstig Intelligens (AI) for å rydde og sortere dokumenter automatisk.

Har du mange dokumenter og filer du skulle tatt deg tid til å sortere, klassifisere og tagge for å få bedre forståelse for og oversikt over innholdet?

Å rydde i dokumentene er en kjent oppgave de fleste av oss har hatt på gjøremålslisten i åresvis, men som vi dessverre aldri har tatt oss tid til å gjennomføre.

Heldigvis kan dette automatiseres ved hjelp av Content AI og Microsoft Syntex, som bruker maskinlæring for å fortsette arbeidet for deg.

Våre produkt-eksperter, løsningsarkitekter og endringsledere er spesialister og godkjent innen Microsoft Content AI Partner Program for både Microsoft Syntex og andre produkter i familien, som for eksempel Microsoft 365 Copilot og Viva Topics. Vi hjelper dere med å identifisere målene for innholdsforståelse, ved å definere hva som kan oppnås med både dokumentforståelse for ustrukturerte filer og skjema, samt automatikk for strukturerte dokumenter og innhold.

Les om hvordan bruke Viva Topics for å organisere innholdet og kunnskapen i din bedrift.

Din partner for Microsoft-teknologi

Inmeta kan hjelpe deg med å utnytte Microsoft-teknologi på best mulig måte. Med tett samarbeid med Microsoft og spesialiserte konsulenter kan vi bistå enten det gjelder Microsoft 365, modernisering av applikasjoner i Azure, eller innovasjon med Data & AI.

Utnytt mulighetene med automasjon, AI og Microsoft

Digital samhandling

Vi er spesialister på Microsoft 365. Vi hjelper deg å skape moderne arbeidsflater som fremmer samarbeid og effektivitet.

To mannlige Inmeta Kolleger foran en laptop på Oslo-kontoret

Ta kontakt for mer informasjon

Olav Eidem
Olav Eidem

Forretningsutvikler
Digital arbeidsplass

Kontakt oss for å vite mer om hvordan vi kan bistå deg på din datareise

Fyll ut skjemaet så tar vi kontakt med deg så snart vi kan.

For å kunne kontakte deg trenger vi å lagre og behandle dine personopplysninger. Ved å sende inn dette skjemaet aksepterer du vår privacy policy. Les mer om hvordan vi håndterer din data.

Ved å krysse av her gir du oss tillatelse til å sende deg nyhetsbrev på e-post. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på linken i bunnen av alle våre nyhetsbrev.