Karriere

Hvem er Inmeta

Vi kjennetegnes som faglige eksperter og hyggelige folk med stor forkjærlighet for digitale løsninger. Vi kan kanskje beskrives som en gjeng med sosiale IT-nerder, som liker å snakke både humor og fag. Vi synes selv vi har utfordrende og meningsfylte oppdrag, med fokus på faglig og personlig utvikling.

Vi har i tillegg på kort tid etablert et av Norges råeste miljøer for IoT, AI og maskinlæring, og driver banebrytende utvikling for mange av de største bedriftene i Norge. Vi skaper forretningsverdi sammen med våre kunder, ved å tilføre kunnskap, erfaring og kreativitet.

Hvordan er det å jobbe her

Hos Inmeta blir du del av en kultur der du vil bli «sett» og verdsatt av et tverrfaglig miljø. Du vil bli raskt inkludert i vårt store fagmiljø, hvor det er et sterkt fokus på kompetanseheving og kunnskapsdeling.

Du vil få muligheten til å jobbe på spennende og utfordrende prosjekter ute hos våre kunder, og delta i nyskapende produktutvikling. Hver avdeling har egne faglige og sosiale program, i tillegg til at selskapet investerer tungt i felles aktiviteter som trening, reiser, afterwork og sportsarrangement. Du vil også få muligheten til å delta på kurs, konferanser og events.

Inmeta som arbeidsplass

  • Et selskap med sterkt fokus på kompetansedeling og kontinuerlig utvikling
  • Hver konsulent får en sentral rolle i noen av de mest spennende prosjektene i Norge
  • En trygg arbeidsplass med flotte og moderne lokaler
  • Et trivelig og teambasert arbeidsmiljø med dyktige og engasjerte kolleger
  • En spennende arbeidsplass i vekst
  • Et sterkt faglig miljø med trivelige og behjelpelige kollegaer
  • Del av et selskap med en større visjon
  • Jordnært, bottom-up, teknologistyrt selskap

 

LEDIGE STILLINGER

Har du lyst til å bli en av oss?

Inmeta er i sterk vekst, og ser stadig etter flere på laget. Klikk på linken under for å se om vi har noen ledige stillinger som kunne passet til deg og din kompetanse. Er det noe du lurer på? Ta kontakt på jobb@inmeta.no. 

Vi ser frem til å høre fra deg!

Stolt samarbeidspartner med de fremste på teknologi

Inmeta demonstrerer ekspertise og høy kompetanse gjennom en rekke partnerstatuser. Dette gir deg som konsulent muligheten til å utvikle i avanserte programvaresystemer, og ikke minst utfordre deg selv innenfor den nyeste teknologien.

Starte karrieren din i Inmeta?

 

Vi er et selskap med dedikasjon for å utvikle nye talenter, og skreddersy program for at du skal kunne lære så mye som mulig om det som interesserer deg aller mest. Med en flat struktur og fokus på sosialt miljø legger vi det beste utgangspunktet for at du skal få utfolde deg og vokse.

Er du nysgjerrig på hva en karriere i Inmeta kan bety for deg?

Ta kontakt med vårt Talent Acquisition Team!

jobb@inmeta.no

23 00 67 00