Kunnskap og kreativitet

Vår jobb er å forstå

Inmeta er et norsk IT-konsulentselskap med kontor i Oslo, Trondheim og Hamar. Vårt brede spekter av tjenester omfatter rådgivning, Business Intelligence, sky, utvikling, prosjekt- og testledelse, e-handel, UX og Machine Learning. Vi skaper forretningsverdi sammen med våre kunder, ved å tilføre kunnskap, erfaring og kreativitet.

Vi jobber med prosjekter for kunder i offentlig og privat sektor. Kulturen vår er uformell og varm og vi jobber ofte sammen i tverrfaglige team. Vi jobber gjerne i prosjekter under kundens ledelse, eller i ansvarsprosjekter hvor vi gjør jobben fra A til Å. Vi er formelle nok til at vi har orden i sysakene, men uformelle nok til at vi er effektive.

Digital modenhet

Vår jobb er å forstå kundens utfordringer og behov, og derfor måler vi ofte virksomhetens digitale modenhet når vi iverksetter et samarbeid. Funnene vi gjør forteller oss hvor store skritt man kan ta av gangen på veien til å bli en digital leder. Vi løser ikke bare et problem for våre kunder – vi blir en rådgivende utviklingspartner med medansvar for utvikling av digital strategi og endringsledelse – med det mål for øyet å tilføre verdi gjennom kunnskap og kreativitet.

Den gode brukeropplevelsen handler om å dekke et behov på en så lett og effektiv måte som mulig. Vår faglige styrke og erfaring er en bærende faktor for å få det til, og våre resultater viser i all tydlighet Inmetas evne til å lede og gjennomføre agile prosjekter.

Vi vet hvor viktig det er å lansere og justere raskt. Derfor ruller vi ut hyppige, sømløse oppdateringer i en allerede fungerende tjeneste, snarere enn å samle opp til store oppdateringer langt frem i tid.

Vi er brennende opptatt av å holde høy fremdrift og å levere det vi lover til rett tid, og når en løsning lanseres, gjenstår den viktige fasen med å få brukerne til ikke bare å forstå, men også raskest mulig omfavne tjenesten. Først da har vi lykkes.

 

 

 

Noen av våre kunder

Folkehelseinstituttet
Asko
DIFI
Brødrene Dahl
Forskningsrådet
inmarsat
Miljødirektoratet
Netcom
NorgesGruppen
RS
Santander
Telenor

Hei

Vi er alltid på utkikk etter nye og spennende prosjekter og samarbeid. Ta kontakt!

hei@inmeta.no